ΚΑΒΑΛΑ: Εξιχνιάστηκαν 10 διαρρήξεις εξοχικών οικιών σε παραλιακό οικισμό του νομού Καβάλας

 Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

 Ειδικότερα, μετά από σχετικές καταγγελίες και έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι, όπως προέκυψε, το απόγευμα της 15-2-2018, από κοινού με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν δέκα (10) εξοχικές οικίες στην Κάριανη Καβάλας, προκαλώντας φθορές σε αυτές και αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων,  βρύσες, σωλήνες χαλκού, μεταλλικά αντικείμενα, 1 ηλεκτρονική συσκευή, 2 ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα εργαλεία, οικιακά σκεύη, είδη ένδυσης και τρόφιμα.

ΚΑΒΑΛΑ:  Συνελήφθη χθες (17-2-2018) το απόγευμα, στο Ερατεινό Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου  σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

 

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθησαν την 16-2-2018 το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 42χρονος και μία 40χρονη, διότι παρέλειψαν να εμποδίσουν από την επαιτεία την  ανήλικη κόρη τους, ηλικίας 15 ετών.

ΔΡΑΜΑ: Συνελήφθησαν την 16-2-2018, το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο 21χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του ενός μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 21,4 γραμμαρίων, ενώ  στην οικία του δεύτερου 3,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

ΔΡΑΜΑ: Συνελήφθη την 17-2-2018 το πρωί, στη Χωριστή Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 48χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα, εισήλθε σε ανασφάλιστη οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία τσάντα, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Στο πλαίσιο των ερευνών και την κατοχή του δράστη, βρέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα με όλα τα αντικείμενα καθώς και τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.