Τουρκία – Ιταλία συμμαχία. Έπαθλο τα πετρέλαια της Ελλάδας και της Κύπρου.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ «ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ» Ή ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Το δεύτερο ΟΧΙ της Ελλάδος, στον Ιταλοτουρκικό Άξονα πρέπει να είναι βροντερό.

Το «παραμύθι» του γεωφυσικού πλούτου της θαλάσσιας περιοχής της Κύπρου δυστυχώς έχει και δράκο. Έναν δράκο που ακούει στο όνομα Τουρκία και είναι έτοιμη να αιματοκυλίσει την Ελλάδα και την Κύπρο για να αποκτήσει τον πλούτο μας.

Το «παραμύθι» πλέον μετά και τις δηλώσεις της Ιταλίδας Υπουργού Εξωτερικών ξεκαθαρίζει και τα θολά κύματα της ομίχλης υποχωρούν φωτίζοντας το τοπίο και οι δύο Χώρες Ελλάδα και Κύπρος, με δεδομένο ότι όλες οι μεγάλες δυνάμεις υποστηρίζουν τον κατακτητή Τούρκο, πρέπει να αποφασίσουν την ταπείνωση ή την διεκδίκηση των περιουσιακών στοιχείων του Ελληνισμού.

Αν αυτή τη φορά υποχωρήσει ο Ελληνισμός το μόνο βέβαιο είναι ότι η Τουρκία δεν θα τινάξει απλά το οικονομικό πρόγραμμα του Ελληνισμού αρπάζοντας τα θαλάσσια οικόπεδα 3 και 6 αλλά πλέον θα αποθρασυνθεί τόσο πολύ που δεν θα διστάζει να μετατρέψει τον Ελληνισμό σε «Κούγκι».

Η Ιταλία δεν έχει λόγο να αντιταχθεί στον αποκλεισμό από την Τουρκία με τα πολεμικά της πλοία που στην τελική αυτό την βολεύει γιατί θέλει η επένδυσή της στα θαλάσσια οικόπεδα 3 & 6 να έχει σοβαρό και μακροχρόνιο χαρακτήρα. Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι βέβαιο ότι με την συμπεριφορά τους και την αδυναμία τους μέχρι στιγμής να δώσουν αυτήν την ασφάλεια στην Ιταλία που επενδύει, την κάνουν να θέλει να συνομιλήσει και να κλείσει τις ανάλογες συμφωνίες με την Τουρκία που με την ισχύ των όπλων της «εγγυάται» την ασφάλεια της επένδυσης της.

Η Ιταλία το έκανε το 1940 συμμαχώντας με τους Γερμανούς και δεν έχει πρόβλημα τώρα να συμμαχήσει με τους Τούρκους για να προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα.

Οι συνθήκες είναι ίδιες με το 1940 και οι μνήμες στους σκεπτόμενους Έλληνες επιστρέφουν. Η Ελλάδα θα πρέπει να αντιταχθεί πλέον στον κοινό άξονα Ιταλία – Τουρκία ή να ξαναφωνάξει ένα μεγάλο ΟΧΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ»

Οι λόγοι πλέον που πρέπει τώρα ο Ελληνισμός να πει ΟΧΙ στον Ιταλοτουρκικό άξονα είναι προφανής.

Πρέπει τώρα να ματώσει ο Ελληνισμός και να πάρει τα όπλα κατά του Τούρκου κατακτητή γιατί είναι μονιασμένος και το έδειξε στα δύο συλλαλητήρια.

Πρέπει τώρα να πάρει τα όπλα ο Ελληνισμός που ακόμη υπάρχει μία σχετική ισορροπία στις πολεμικές μηχανές της Τουρκίας και της Ελλάδος. Αν μετά από δύο χρόνια συμβεί το μοιραίο θα είναι πολύ αργά και αυτή η σχετική ισορροπία θα ανατραπεί λόγω του τεράστιου εξοπλιστικού προγράμματος της Τουρκίας.

Πρέπει τώρα να γίνει αυτή η ρήξη με την Τουρκία γιατί με άλλα δύο χρόνια εξαθλίωσης του Ελληνισμού λόγο της οικονομικής κρίσης δεν θα υπάρχει η ψυχική δύναμη στους πολίτες να στηρίξουν ένα πόλεμο με την Τουρκία. Η απογοήτευση θα είναι πολύ μεγαλύτερη όταν θα δούνε την Τουρκία σε συνεργασία με τους Ιταλούς να τρώνε την «μπουκιά» μέσα από το στόμα του Ελληνισμού.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ