ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΡΥΣΧΙΣΑΝ ΤΑ … «ΑΛΛΑ» ΔΗΜΑΡΧΕ;

Προφανώς τα … «άλλα» θέματα που επικαλέστηκε  δήμαρχος της Μύκης κ. Καπζά, προκειμένου να αποφασίσει αν οι μικροί μαθητές του δήμου του θα συμμετάσχουν όπως έχουν κάθε δικαίωμα σαν παιδιά στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Ξάνθης,  κλείνοντας  για σήμερα Παρασκευή τα σχολεία όπως έκαναν όλοι οι δήμαρχοι της Ξάνθης, φαίνετε ότι πώς οι  «άνωθεν» εντολές  που συμπεριλαμβάνονται στα … «άλλα», υπερίσχυσαν του δικαιώματος των παιδιών των συνδημοτών  του να μη συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις ολοκλήρου του νομού.

Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Μύκης απαγόρεψε στα παιδιά του δήμου να συμμετάσχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του νομού αφήνοντας ανοιχτά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο του, σαμποτάροντας ξεκάθαρα με «άνωθεν» εντολή την Ξάνθη και ολόκληρο τον νομό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγο κύριος το ίδια έκανε και στις γιορτές της Πρωτοχρονιάς διώχνοντας τον Άγιο Βασίλη από τα σχολεία του δήμου του και πολλά άλλα πράγματα όπως το να είναι δήμαρχος σε Τουρκική πόλη.

Σαφώς και δεν θα τολμούσε να πράξει κάτι παρόμοιο αν ήταν δήμαρχος σε Τουρκική πόλη και σαφώς οι συνδημότες του, εφόσον τους έχει «γραμμένους» στα παλαιότερα των υποδημάτων του, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την συμπεριφορά του στις επόμενες εκλογές. Και όταν λέμε συμπεριφορά εννοούμε ότι ο δήμαρχος Μύκης κάνει τα πάντα για να κρατήσει τους συνδημότες του μακριά από την υπόλοιπη κοινωνία της Ξάνθης, τους κρατάει απομονωμένους για να τους ελέγχει καλλίτερα και να παίζει τα επικίνδυνα παιγνίδια στην πλάτη τους καταδικάζοντας τους στην αφάνεια, την αγραμματοσύνη. Με αυτόν τον τρόπο μετατρέπονται οι δημότες της Μύκης  σε  στρατιωτάκια ενός συστήματος που δεν ελέγχετε από την Ελλάδα.