ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ Νο 11

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την τελική καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης και όπως είναι φυσικό όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ξάνθη και ευτυχώς ο Τσίπρας τα βρήκε με τον Γιλντιρίμ που ξέχασε ότι τα συζήτησαν και τα βρήκανε και αμόλησε την κορώνα του τα Ίμια είναι Τουρκικά εν εντωμεταξύ όπως μάθαμε Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι και λίγο Αμερικάνοι να και η Ρωσία από πάνω ήρθαν στο Αιγαίο και έβαλαν από ένα αεροπλανοφόρο να φυλάει το κάθε νησί μας για να μπορέσει ο Τσίπρας το καλό παιδί, να κάνει απερίσπαστος την δουλειά του δηλαδή να βγάλει την χώρα από την «στενωπό» δεν ξέρω από ποια ακριβώς στενωπό θα μας βγάλει ο άνθρωπος που δούλεψε ολόκληρες  17 ώρες στην ζωή του και  έκανε όλα τα ναι, όχι ή τα όχι, ναι δεν θυμάμαι καλά και μετά βγήκε ο Μπουτάρης και είπε να αλλάξουμε το όνομα του αεροδρομίου Μακεδονία για να μην μπερδεύονται οι γκέι και οι «αδερφές»  και αντί να έρθουν να κάνουν παρέλαση στην Θεσσαλονίκη βρεθούν στα Σκόπια. Αλήθεια φαντάζεσθε να έχει στρώσει το κόκκινο χαλί ο Μπουτάρης στους π@στ@δες και τις αδερφές για να κάνουν παρέλαση στην Θεσσαλονίκη και αυτοί επειδή μπέρδεψαν τα αεροδρόμια να βρεθούν λέει στο αεροδρόμιο στα Σκόπια; Άντε μετά να μαζέψεις όλους αυτούς τους επισκέπτες μετά ξανά στην Σαλονίκη και να σωθεί η αγορά της και μάλιστα συνδυάζοντας όλα αυτά κανένας στο μυαλό του δεν μπορεί να μην αναφερθεί σε ένα αρθράκι, αποτύπωση σκέψης υποστήριξης στο έργο του φίλου μας Μουτάρη, ο οποίος μάλιστα πήγε στην Τουρκία και για να τους δελεάσει τους Τούρκους επισκέπτες – τουρίστες, είπε θα τους κάνει έναν δρόμο που θα τον λένε σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ. Δεν είμαι βέβαιος αν διάβασα καλά το κειμενάκι στο facebook, νομίζω ότι θα έκανε δρόμο στην Θεσσαλονίκη που θα τον ονόμαζε σκέτο Κεμάλ Ατατούρκ χωρίς το σφαγέα.  ;Eτερον εκάτερον. Έγραφε λοιπόν ο φίλος ότι μπορεί εσείς να κοροϊδεύετε τον Μπουτάρη αλλά με τούτα και κείνα,  φέρνει χιλιάδες Τούρκους Επισκέπτες. Δεν συμφωνώ αγαπητέ φίλε με αυτήν την λογική.  Μπορεί όπως λες ο Μπουτάρης να έφερε Τούρκους επισκέπτες στην Θεσσαλονίκη αλλά «κατάπιε» την ιστορία της πόλης και της Ελλάδος βάζοντας την όποια Ελληνική Συνείδηση διαθέτει για … ύπνο. Όχι φίλε μου αν πρόκειται να έρχονται στην Ελλάδα επισκέπτες γιατί εμείς ξεχνάμε την ιστορία μας και δεν την αναδεικνύουμε μήπως θυμώσουν και φύγουν, να πάνε στον αγύριστο και να πάρουν και τον Μπουτάρη μαζί τους.

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΥΡΙΕ

Και τώρα στα δικά μας. Πώς γίνεται να εκπροσωπεί  επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες και βιομηχάνους στην Ξάνθη την στιγμή  που δεν κρατά τον λόγο του. Δηλαδή να χρωστά  σε επαγγελματία, μετά από συμφωνία κυρίων, όπου  σημειωτέων ο εν λόγω επιμελητηριακός είναι εκπρόσωπος και του επαγγελματία που του χρωστά και αυτό είναι το λιγότερο. Εκείνο όμως που πειράζει είναι το ψέμα και το «δούλεμα». Το ότι κάποιος επαγγελματίας χρωστά σε κάποιον άλλον λόγω της κρίσης είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Αλλά να χρώστα επιμελητηριακός σε επαγγελματία που τον εκπροσωπεί και να τον δουλεύει, αυτό πάει πολύ.

Οι συμφωνίες κυρίων πρέπει να τηρούνται και ειδικά όταν αυτός που οφείλει είναι θεσμικό πρόσωπο και βρίσκεται στην θέση αυτή και με την ψήφο της επιχείρησης που της οφείλει. Αυτά για σήμερα θα πούμε περισσότερα στο επόμενο Αντι – Δελτίο.

ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ