Μπορεί να είναι οι μόνοι που το πιστεύουν στον 21ο αιώνα, επιμένουν όμως και καραδοκούν για το επόμενο χτύπημά τους.

Ο λόγος για τους οπαδούς της θεωρίας της επίπεδης Γης, που η πρόσφατη εκτόξευση του πανίσχυρου πυραύλου του Elon Musk τους κάθισε όσο να πεις στον λαιμό, καθώς αυτό δεν είναι εύκολο να το αμφισβητήσουν.

View from SpaceX Launch Control. Apparently, there is a car in orbit around Earth.

Μόνο που τελικά είναι και παραείναι. Τόσο απλά, τόσο εύκολα. Γιατί οι σκληροπυρηνικοί αυτοί συνωμοσιολόγοι αναδιπλώθηκαν και χτύπησαν τελικά πίσω, μιλώντας για άλλη μια κυβερνητική απάτη των ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε συνδυασμό με τον Elon Musk, τον οποίο κάποιοι άλλοι θεωρούν Αντίχριστο!

Ένας από αυτούς, ο ασίγαστος Αμερικανός Justin Harvey, που είδε με τα μάτια του σε ζωντανή σύνδεση την εκτόξευση του πυραύλου, δεν πιστεύει φυσικά πως το Tesla βγήκε στο Διάστημα.

Ο 30χρονος οδηγός της Uber είπε στη «Metro US»: «Πιστεύω πως είναι άλλη μια τυπική εκτόξευση πυραύλου. Έχω δει πολλές από αυτές. Και δεν μου λένε και πολλά. Προσωπικά δεν πιστεύω στα διαστημικά ταξίδια και πίστεψα πως ήταν πλάκα αρχικά, μετά όμως αγχώθηκα και ήθελα να δω τα βίντεο, πόσο αληθινά μοιάζουν».

jpiogo3

Και τελικά; «Ακόμα και ο ίδιος ο Elon είπε ότι το πράγμα δεν έμοιαζε και πολύ πραγματικό. Τις περισσότερες φορές, οι πύραυλοι ακολουθούν μια παραβολική πορεία πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, όπου και τους μαζεύουν μετά από το νερό. Πάντα σηκώνονται και μετά πέφτουν, επειδή ό,τι ανεβαίνει πρέπει και να κατέβει, καθώς δεν υπάρχει Διάστημα».

Ο Justin πιστεύει ακράδαντα πως ο Musk είναι άλλη μια κυβερνητική μαριονέτα που έχει επιστρατευτεί από τις ΗΠΑ ως ιδιώτης για να σπείρει ακόμα περισσότερο την απάτη της NASA με τις προσωπικές του πρωτοβουλίες. Μόνο που ο Justin δεν τα τρώει αμάσητα αυτά: «… και τον επέλεξαν για να βγάλει λίγη από την πίεση πάνω από τους ώμους της NASA και να το κάνει να φανεί σαν να προοδεύουμε με τα ιδιωτικά ταξίδια στο Διάστημα».

Και γιατί το κάνουν αυτό οι ΗΠΑ; «Έχει να κάνει με τον έλεγχο, τον έλεγχο της πληροφορίας. Όλοι ξέρουμε πως η γνώση είναι δύναμη. Αν δεν έχουμε τη γνώση, την οποία κρατούν οι άνθρωποι που ελέγχουν τον κόσμο, τότε είμαστε τυφλοί, ανόητα πρόβατα … Πιστεύω πως μας κρύβουν πολλά, εκτάσεις, πηγές, γνώσεις, ακόμα και τον Δημιουργό ή τις καταβολές της ύπαρξής μας. Γιατί κανείς μας δεν προσπαθεί να εγκαταλείψει τη Γη; Επειδή πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να το κάνουμε, εκτός κι αν είσαι αστροναύτης»…