Για μία ακόμη φορά το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, με αφορμή τον αποκριάτικο χορό του στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΠΟΛΛΩΝ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, απέδειξε ότι η προσφορά στον πολιτισμό του τόπου δεν σταματά στα λόγια αλλά γίνεται πράξη σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του «ΑΠΟΛΛΩΝ». Μέλη, φίλοι και οικογένειες των μελών συμμετείχαν στην εκδήλωση πολιτισμού αφού τα χορευτικά, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται, απέσπασαν το χειροκρότημα όλων και ιδιαίτερα τα παιδιά του χορευτικού με τα σπαθιά στον ισταμπέικο χορό.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λύκειο Ελληνίδων απαριθμεί 250 Χορευτές, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της Ξάνθης.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης και αντιπροσωπείες πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης. Παρούσα και η Αρμένικη κοινότητα με την πρόεδρο και μέλη του ΔΣ.

Η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης Πέπη Στάντζιου ευχαρίστησε τους παρισταμένους και ευχήθηκε σε όλους υγεία και οικογενειακή γαλήνη.

Μετά τα χορευτικά συγκροτήματα του Λυκείου Ελληνίδων ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες