Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas-konstantinos-zodia

Σίγουρα το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει τις υποσυνείδητες επιρροές αλλά και σκέψεις αρκετά δυνατές, θα πρέπει να προσέχετε αρκετά όσα θέλετε να κάνετε και να είστε επιφυλακτικοί σε νέες επαφές, συζητήσεις και νέες προτάσεις που σήμερα μπορείτε να δεχτείτε. Τα συναισθήματά σας παίζουν σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις και σίγουρα καλό θα ήταν να τα επανεξετάσετε, ο Ποσειδώνας δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη. Η σύνοδος Σελήνη-Άρη φέρνει ένταση σήμερα αλλά και βιασύνη, σας δίνει περισσότερο την ανάγκη να ενεργήσετε για ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί η άστατη συναισθηματική κατάσταση αλλά και παρορμητικότητα σήμερα όπως και το πάθος που φέρνει ο Άρης να σας ωθήσουν σε βεβιασμένες ενέργειες, θέλετε να διεκδικήσει περισσότερα όμως όλα πρέπει να γίνουν σήμερα με αρκετή προσοχή ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις μέσα σε σχέσεις, σκεφτείτε περισσότερο την έκβαση καταστάσεων μακροπρόθεσμα.

Κριός

Σήμερα ο Ποσειδώνας θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που έχετε, ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως, προσέξτε αρκετά μέσα σε αυτό τον τομέα όπως και στα ερωτικά σας, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε ακόμα και αν θέλετε να εξετάσετε περισσότερο κάποια πράγματα να προσέχετε τις αντιδράσεις σας. Σε νέα σας σχέδια αλλά και οικονομικά ζητήματα κινηθείτε προσεκτικά και μην είστε βιαστικοί.

Ταύρος

Προσέξτε τις συναναστροφές με τους άλλους με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που μπορεί κάπως να δυσκολέψει την καλή διεξαγωγή αρκετών θεμάτων, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο κινηθείτε προσεκτικά μέσα σε συνεργασίες, καταλαβαίνετε περισσότερα για όσα σκέφτονται οι άλλοι απέναντί σας, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά διαλλακτικοί. Στις προσωπικές σας σχέσεις εστιάστε στην καλή επικοινωνία γιατί ο Άρης σας φέρνει κάποια ένταση σήμερα.

Δίδυμοι

Μπορεί σήμερα να έχετε αρκετές υποχρεώσεις ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, όμως είναι η κατάλληλη περίοδο ώστε να προσπαθήσετε περισσότερο για όσα θέλετε να πετύχετε σε επαγγελματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Σήμερα σε αυτό που θα πρέπει να εστιάσετε είναι στη σωστή επικοινωνία, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και αν θέλετε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια κάντε το με προσοχή.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τα επαγγελματικά σας, κάποια πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν αρκετά γρήγορα σε αυτό τον τομέα, όμως μπορείτε και έχετε περισσότερη αποφασιστικότητα ώστε να προχωρήσετε καταστάσεις ακόμα και αν βρίσκετε εμπόδια. Προσπαθήστε πάντως στα προσωπικά σας να ανοιχτείτε περισσότερο σε άτομα που αγαπάτε που θα βελτιώσει σήμερα τη διάθεσή σας.

Λέων

Σήμερα η ψυχολογία που σας μεταφέρει το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση όσον αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά και οικογενειακά σας θέματα, γι’ αυτό καλό είναι να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά. Κάποια ευαισθησία σήμερα στις προσωπικές σας σχέσεις λόγω του Άρη μπορεί να δυσκολέψουν την καλή επαφή σας με τους άλλους, όμως μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα αρκεί να δείξετε σήμερα θετική διάθεση.

Παρθένος

Ο Ποσειδώνας σίγουρα μπορεί να σας μεταφέρει κάποια ευαισθησία, όμως αρκετά πράγματα αρχίζουν και κινούνται προς το καλύτερο, το σημαντικό είναι να μην αφήνετε το άγχος σας να σας κρατάει δεσμούς σε παρελθοντικές καταστάσεις, αν θέλετε να κάνετε κάποιες επικοινωνίες σήμερα για επαγγελματικά ζητήματα καλό είναι να είστε πρόθυμοι να κρατήσετε υποσχέσεις αλλά και νέες ευθύνες που πρόκειται να αναλάβετε. Ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες που ακόμα υπάρχουν, στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό σήμερα να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με άτομα που αγαπάτε.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να έχετε μία πιο αισιόδοξη στάση αλλά και να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορεί να βελτιώσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις μιλήστε περισσότερο σήμερα και προσπαθήστε να εκτονώσετε την εσωτερική σας ένταση σε δημιουργικές εργασίες. Στα επαγγελματικά σας έρχονται εξελίξεις αλλά και επιτυχίες που πηγάζουν από την δική σας προσωπική σας ακτινοβολία.

Σκορπιός

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα και ιδιαίτερα αν αφορούν τα οικονομικά σας που η Σελήνη στον Τοξότη θα τονίσει, το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε όσο πιο ήρεμα γίνεται μέσα αυτή την περίοδο και να ελέγξετε το άγχος που φέρνει σήμερα ο κυβερνήτης ο Άρης. Στις προσωπικές σας σχέσεις που ο Ποσειδώνας δεν βοηθάει σήμερα, αποφύγετε να αφήσετε ευμετάβλητη διάθεση να φέρει εντάσεις.

Τοξότης

Προσπαθήστε σήμερα να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας αλλά και την ψυχολογία σας που το Vertex μπορεί να σας ωθήσει να σκεφτείτε θέματα του παρελθόντος αλλά και παρασκηνιακές καταστάσεις. Καλό είναι όμως σήμερα να ασχοληθείτε ουσιαστικά με όσα πρέπει να προχωρήσετε, βάλτε τις κατάλληλες βάσεις ώστε να βελτιωθούν θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να είστε προσεκτικοί σε νέες συμφωνίες ή νομικά ζητήματα. Στις προσωπικές σας σχέσεις επικοινωνήστε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Επικοινωνήστε σήμερα περισσότερο, ανοιχτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν και τα οικονομικά σας τα πρέπει ακόμα να κινηθείτε προσεκτικά όμως νέες ευκαιρίες ανοίγονται για σας. Εστιάστε στις καλές επαφές που μπορείτε να κάνετε και τις συμβουλές που μπορείτε να πάρετε αυτό το διάστημα. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, όμως μην εστιάζετε σήμερα σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, σκεφτείτε καλά τι θέλετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σας κάνει να σκεφτείτε αρκετά θέματα που αφορούν επαγγελματικά σας ζητήματα και νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, το σημαντικό είναι να δείξετε σταθερότητα και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, όμως πρόσεξε σήμερα τις εκδηλώσεις και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέτε.

Ιχθύες

Η διάθεσή σας μπορεί να επηρεάσει αρκετά πράγματα και να βελτιώσει καταστάσεις ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, που η Σελήνη τονίζει. Μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν, όμως φροντίστε αρκετά θέματα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές και εκκρεμότητες. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε υπάρχουσες σχέσεις και να βελτιώσετε σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία σας και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει καιρό.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»