Συνεχίζονται οι ξαφνικές και χαρούμενες συγκυρίες στην ερωτική ζωή

Συνεχίζονται οι ξαφνικές και χαρούμενες συγκυρίες στην ερωτική ζωή αλλά και στο πορτοφόλι των Κριών, Διδύμων, Ζυγών, Τοξοτών, Λεόντων και Υδροχόων του 3ου δεκαημέρου, λόγω του χθεσινού Εξαγώνου Αφροδίτης-Ουρανού!

Κριός

Μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς, χωρίς να βεβαιώνεσαι για την ουσία του κάθε ατόμου που συναναστρέφεσαι. Δεν είναι πάντα οι άνθρωποι αυτό που δείχνουν. Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, Κριέ. Όμως μην παραιτηθείς, αφού μπορείς κάτι να κάνεις, για να χαρεί το ταίρι σου.

Ταύρος

Η επιτυχία που έρχεται, Ταύρε, είναι καθοριστικής σημασίας για το μελλοντικό σκηνικό της ζωής σου. Φρόντισε να τη διαχειριστείς με συνέπεια και σοβαρότητα, για να έχει την απαραίτητη διάρκεια. Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Δίδυμος

Ο σκληρός σου χαρακτήρας, Δίδυμε, και η κάθετη τάση σου έχουν κουράσει τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χαμήλωσε σήμερα λίγο τους τόνους, αν δε θέλεις να δεις φίλους και συνεργάτες να σε αποφεύγουν. Διαθέτεις τις καλύτερες προϋποθέσεις για άνοδο και επιτυχία. Η σχέση σου, Δίδυμε, από σήμερα θα γίνει ομορφότερη και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου.

Καρκίνος

Οι πλανήτες, Καρκίνε, σε ευνοούν και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις, που πέρασαν κρίση τον τελευταίο καιρό. Μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε κατευθύνει σήμερα, αντίθετα φρόντισε να προσεγγίσεις με διακριτικότητα άτομα που έχεις αδικήσει. Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν μειώσεις το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις τις καθημερινότητας.

Λέων

Μία ανακαίνιση είναι σίγουρα η καλύτερη λύση. Αργότερα θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για μεγαλύτερες αλλαγές. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις με τις επιλογές σου για να μην το μετανιώσεις στο μέλλον. Ο Ερμής από τον Υδροχόο, Λέων, θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να λύσεις στη σχέση σου πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Δώσε σήμερα τόπο στην οργή και μη συνεχίζεις να διαιωνίζεις καταστάσεις που έχουν δείξει το δρόμο τους και δεν οδηγούν πουθενά. Το μέλλον σε δικαιώνει με τρόπο που δεν περιμένεις! Έχεις πολλές υποχρεώσεις, Παρθένε μου, και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στη σχέση σου. Βάλε πρόγραμμα, για να περάσεις καλά.

Ζυγός

Η ευγένεια, η καλοσύνη, η ευαισθησία, η υπομονή και η σοβαρότητά σου, Ζυγέ, αναγνωρίζονται από άτομο που δεν περιμένεις και δέχεσαι αναπάντεχα μια πρόταση.  Στη σχέση σου, Ζυγέ, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν, να φροντίσεις να μιλήσεις μαζί του.

Σκορπιός

Ένα μικρό ταξίδι, Σκορπιέ, σου προτείνεται τώρα και κατά τη διάρκειά του μία ευχάριστη γνωριμία σε ανανεώνει. Το πρόσωπο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Να ξέρεις, Σκορπιέ, ότι μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Τοξότης

Μην αφήνεσαι σε εκκρεμότητες, που σου εμποδίζουν το μέλλον. Διόρθωσε ό,τι μπορείς και βάλε τάξη στα ζητήματα που παραμένουν άλυτα. Όλα θα τακτοποιηθούν Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Άφησε κάποιο περιθώριο να επανέλθουν οι ισορροπίες και μετά κάνε μια συζήτηση με ψυχραιμία, ηρεμία και σοβαρότητα, δίχως να θίξεις κάποιον Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Η απογοήτευση που πέρασες, λαμβάνει τέλος, Υδροχόε. Οι εφιάλτες του παρελθόντος σταδιακά υποχωρούν και είσαι πλέον σε θέση να παρακολουθήσεις την πτώση των εχθρών σου. Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις καταστάσεις, που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Ιχθύς

Φίλοι και οικογένεια φροντίζουν για σένα, όσο μπορούν, και δέχεσαι εύνοια από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Η επιτυχία είναι δεδομένη και δεν αργεί να έρθει. Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

 

Πηγή