Ακούω από το πρωί στα ραδιόφωνα τους υπουργούς της κυβέρνησης με παιδαριώδη τρόπο να προσπαθούν να μειώσουν την σημασία της παλλαϊκής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα και να ευτελίσουν την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη.

Ξεκινώντας από τον αριθμό των Ελλήνων Πατριωτών ότι ήταν 140.000, ίσως 400.000 και πάει λέγοντας οι αριθμολογία, σε μία προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με το αν ήταν μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων παρά στο ήταν εκεί όλοι οι Έλληνες. Προφανώς αυτό τους πείραξε, τους τρομοκράτησε και βλέπουν τις μέρες τους να λιγοστεύουν στην εξουσία.

Με πολύ μεγάλη ευκολία τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης χαρακτηρίζουν  τους  παρόντες, ακόμη και σήμερα,  φασίστες και χρησιμοποιώντας την παρουσία του Μ. Θεοδωράκη πλαισιωμένο από το εκατομμύριο και βάλε των Ελλήνων οικογενειαρχών που έδωσαν το παρών, περίπου ως προδότη και φασίστα.

Προφανώς αυτοί οι γελοίοι τύποι που παριστάνουν τους υπουργούς και μεγαλοπαράγοντες της χώρας, δεν είναι ούτε γελοίοι ούτε απάτριδες ούτε βλάκες.

Είναι αιμοσταγείς δολοφόνοι, πολύ χειρότεροι από τους Γερμανούς Ναζί και τους Κομιτατζίδες, αφού προσπαθούν με χίλιους τρόπους να δολοφονήσουν την αξιοπρέπεια του Λαού, να ποδοπατήσουν το γόητρό του, προκειμένου το «αριστερό» ακροατήρια τους, να μισήσει ακόμη περισσότερο τους νοικοκυραίους  Έλληνες, που βγήκαν στο Σύνταγμα και τους είπαν ότι είναι λάθος οι χειρισμοί τους στο θέμα των Σκοπίων και δεν αποδέχονται το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, όπως ξεπούλησαν με το τρίτο και φαρμακερό μνημόνιο την χώρα, για 99 χρόνια.

Όλα αυτά για να μείνουν μερικούς ακόμη μήνες στην εξουσία, για συντηρήσουν «αριστερούς» θύλακες «καβάντζα» για αργότερα όταν και αν ξανάρθουν στην εξουσία.

Προφανώς αυτός ο αριστερόστροφος φασισμός και δεν μοιάζει με κανέναν φασισμό που γνώρισε η Χώρα από γενέσεως της. Άλλωστε το είπε και ένας δικός τους άνθρωπος ο Μ. Θεοδωράκης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ