Δυστυχώς και σήμερα το Αστυνομικό Δελτίο είναι γεμάτο από αλλοδαπούς και Έλληνες που μεταφέρουν παράνομους μετανάστες στην Χώρα μας ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν με κλέφτες μοτοποδηλάτων, σπιτιών και περιουσιών των Θρακιωτών. Δυστυχώς η εικόνα που βγαίνει μέσα από τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα γιατί κανένας δεν ξέρει πόσοι περνούν λαθραία τα σύνορα μας αφού υπάρχουν πρόθυμοι διακινητές και πόσοι άλλοι κλέβουν τον ιδρώτα και τις περιουσίες των Θρακιωτών και δεν βρίσκονται ποτέ. Αυτό δεν έχει να κάνει με το έργο και τις προσπάθειες της Αστυνομίας από την στιγμή που το προσωπικό είναι λίγο και τα μέσα περιορισμένα. Ως που θα φτάσει; Κανένας δεν ξέρει. Όσο η οικονομική κρίση μεγαλώνει τόσο και η ηθική θα λιγοστεύει. Όσο οι ανάγκες των Ελλήνων πολιτών δεν καλύπτονται με την εργασία τους και την παιδεία τους τόσο και ποιο πολλοί θα μετατρέπονται σε κλέφτες και δουλέμποροι.

Η πολιτεία πλέον έχει τον λόγο. Πρέπει πάση θυσία η Χώρα να μην μετατραπεί  σε άντρο παρανομίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ 

Συνελήφθη υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν ακόμη διακινητή

 Συνελήφθη χθες (3-2-2018) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν και Μπανγκλαντές. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη συνεργό του, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, λειτουργούσε ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε έτερος διακινητής, ο οποίος εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερου.

Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν σήμερα (4-2-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας 45χρονος ημεδαπός και ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Μπανγκλαντές και Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 45χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο 45χρονος εξήλθε από την Εγνατία Οδό και εισήλθε στον οικισμό Ιάσμου Ροδόπης. Εκεί, ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον 34χρονο συνοδηγό, επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Συνελήφθησαν την 3-2-2018, το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 16, 11 (άντρες) και 14 (γυναίκα) ετών, διότι αφαίρεσαν από την πόλη της Κομοτηνής, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε το αφαιρεθέν μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΞΑΝΘΗ: Συνελήφθησαν την 3-2-2018 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 14 και 13 ετών, διότι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα από την πόλη της Ξάνθης. Κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθησαν την 2-2-2018 το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 15 ετών, διότι διέρρηξαν οικία στην Καβάλα, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και ακινητοποιήθηκαν από τους ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.