ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ Νο 8

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Βέβαια όλοι αναρωτιούνται γιατί οι Αστυνομικοί είδαν μόνο 90.000 «συλλαλητηριούχους»  που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και που μεταξύ μας, έκοψε τα αίματα των ψευταράδων της κυβέρνησης, αλλά σαν γνήσιοι σαλτιμπάγκοι που είναι, έριξαν «ρελάνς» στο καπάκι, κατηγορώντας τους Έλληνες πολίτες ως Εθνικιστές και ακροδεξιούς, ανακάτεψαν και λίγο από  ΝΔ και τους πέρασε και πάει.

Η απορία σε πολλούς στο διαδίκτυο όμως έμεινε. Γιατί οι Αστυνομικοί είπαν ότι είδαν μονάχα 90.00 κόσμο. Η απάντηση είναι απλή. Αυτή την εντολή έδωσε ο Τόσκας, αυτήν την εντολή εκτέλεσαν οι αστυνομικοί. Τους είπε σας περιμένει η Γυάρος με μετάθεση, άλλωστε τώρα έγινε τις μόδας. Όποιος Δημόσιος Υπάλληλος ή αστυνομικός δεν εκτελεί τις εντολές της «Δημοκρατικής» κυβέρνησης πάει με μετάθεση στην Γυάρο. Οπότε ρώτησαν οι της ΕΡΤ  κάπως έτσι τους αστυνομικούς. «Παιδιά ο Τόσκας μας είπε να σας ρωτήσουμε και να μας πείτε ότι μόνο 90.000 ήταν οι «συλλαλητηριάκιδες» αν δεν μας το πείτε σας περιμένει η Γυάρος». Οπότε τι να κάνουν οι αστυνομικοί είπαν 90.000 και γλύτωσαν την δυσμενή μετάθεση. Οπότε η δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δικαιολόγησαν την παρουσία τους πουλώντας εκδούλευση στα αφεντικά τους και οι αστυνομικοί δεν μετατέθηκαν στην Γυάρο,  η οποία τώρα τελευταία έγινε πολύ της μόδας. Εγώ προσωπικά το άκουσα και από Ξανθιώτη Συριζαίο ο οποίος στο «καλαμπούρι» μου το πέταξε. Μου είπε. Ά ρε δημοσιογράφε να μπορούσα να σε στείλω στην Γυάρο.

Μάλλον τα αφεντικά κάποιον φοβούνται για αυτά που γράφουμε για να τους βάζουν να μας απειλούν ότι θα μας πατήσει μηχανάκι.

Ήταν λαοθάλασσα στην Θεσσαλονίκη. Όποιος το αμφισβητεί ή φοβάται ή απλά δεν τρέχει Ελληνικό αίμα στις φλέβες του.

Νομίζουμε πώς είναι καιρός τα πολιτικά «ντουγάνια»  να αφήσουν και κάποιους αστυνομικούς να προστατεύουν και τους Έλληνες. Μάλλον οι άνθρωποι που κυβερνούν τον τόπο, δεν κατάλαβαν ότι αν «ξεπαστρέψουν» τους Έλληνες και μείνουν να κυβερνούν τους αλλοδαπούς που μοιραία θα «βαφτίσουν» Έλληνες, αυτοί δεν καταλαβαίνουν πολλά πολλά, το έχουν στο αίμα τους και δεν θα περιμένουν τις άλλες εκλογές για να τους αλλάξουν, αλλά θα τους πάρουν με χατζάρες τα κεφάλια. Έτσι έμαθαν και έτσι ξέρουν. Για αυτούς η λέξη δημοκρατία έτσι όπως την εννοεί ο Ευρωπαϊκός κόσμος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Ας προσέξουν λοιπόν οι κυβερνόντες μήπως και πάψουν τις διώξεις κατά των Ελλήνων. Γιατί έτσι όπως το πάνε με τους αλλοδαπούς θα μείνουν και αλλοίμονο τους.

Μάλλον παίζει το κεφάλι του κορώνα γράμματα ο Ερντογάν. Οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι, αν κάποιος δεν τους κάνει τα κέφια δεν το’ χουν σε τίποτα να τον ανατρέψουν. Εδώ ρήμαξαν την Ελλάδα για να κάνουν την δουλειά τους που κάθεται φρόνημα στα αυγά της. Τον Ερντογάν θα αφήσουν να αλωνίζει στα χωράφια τους; Και για όσους δεν κατάλαβαν η Συρία είναι μοιρασμένο χωράφι μεταξύ της Αμερικής και της Ρωσίας. Ο Ερντογάν μπήκε «τσόντα» στα χωράφια τους και έτσι θα τον αντιμετωπίσουν.

Μα έχουμε τόσο άχρηστους στην κυβέρνηση; Το πράμα με τα Σκόπια είναι τόσο απλό. Τους αφήνεις να αλληλοφαγωθούν οι Σλαύοι με τους Αλβανούς, βοηθάς και λίγο και ότι περισσέψει από το μακελειό, το παίρνεις εσύ, Μα πόσο άχρηστοι είναι.