Διαβάζουμε όλοι στον διεθνή τύπο ότι Σλάβοι εναντιώνονται κατά των Αλβανόφωνων στα Σκόπια και το ανάποδο.

Το θέμα του ονόματος έχει αναχθεί σε μείζον ζήτημα και η κυβέρνηση το χρησιμοποίησε για να περάσει στην Βουλή στα πλαίσια του μνημονίου, όλα τα άσχημα για του πολίτες της, σφίγγοντας ακόμα περισσότερο την θηλιά στο λαιμό του, όσο ο λαός ασχολούνταν με τα Σκόπια η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη το πατριωτισμό των Ελλήνων «πέρασε» από την Βουλή αυτά που ήθελαν οι διεθνείς νταβατζίδες της Χώρας.

Αν είχαμε κράτος που δεν έχουμε, στην διπλωματία απ’ όσο γνωρίζουμε, δεν είμαστε ειδήμονες, αλλά το εφαρμόζουν όλα τα νοικοκυρεμένα κράτη, το «διαίρει και βασίλευε».

Αλήθεια γιατί ο Ελληνικός Λαός πληρώνει τόσους σκιτζήδες «συμβούλους» οι οποίοι δεν έχουν την ικανότητα να εφαρμόσουν αυτήν την ρήση την οποία χρησιμοποιούν αιώνες τώρα τα νοικοκυρεμένα κράτη;

Ορίστε η ευκαιρία κύριοι του ΥΠΕΞ, βάλτε τους να «φαγωθούν» μεταξύ τους οι Σλάβοι με τους Αλβανούς στα Σκόπια, να διαλυθούν και να ησυχάσουμε. Πόσο δύσκολο είναι άραγε;

Βέβαια θα πει κάποιος εμείς ως χώρα, είμαστε αξιοπρεπείς και δεν εφαρμόζουμε αυτού του είδους την διπλωματία. Αυτήν την “διπλωματία” την χρησιμοποιούμε μόνο για να “ξεσκίσουμε” τους Έλληνες πολίτες.