Σε πανηγυρικό, φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος επιχειρηματιών, εκπρόσωποι θεσμών και φορέων αλλά και εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων.

Όλοι οι παριστάμενοι ομιλητές αναφέρθηκαν στο επίκαιρο θέμα της ΣΕΚΑΠ και με θέρμη υποστήριξαν την ανάγκη για συνέχιση λειτουργίας της εταιρείας, ώστε να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.

Ο κ. Μωραΐτης ευχήθηκε στο τέλος του 2018 να υπάρχουν λιγότεροι άνεργοι, περισσότερα κέρδη για τις επιχειρήσεις, νέες επενδύσεις και ανάπτυξη.

 

 

Το φλουρί της μεγάλης βασιλόπιτας κέρδισε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ενώ το φλουρί στα πιτάκια το κέρδισε η διακεκριμένη νομικός της Ξάνθης κα. Καλλιόπη Συμεωνίδου. Ο Δήμαρχος Ξάνθης έλαβε μία τιμητική πλακέτα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και η κα. Συμεωνίδου ένα 3ήμερο ταξίδι, για 2 άτομα, στα Ιωάννινα.