ΟΕΒΕ: Ανασύνταξη τώρα. Όχι στην εξαφάνιση της Μικρομεσαίας τάξης

Με μία ανακοίνωση κόλαφος  για την κυβέρνηση η Ομοσπονδία της Ξάνθης χαρακτηρίζει κυβέρνηση και τραπεζίτες αιμοσταγείς που λειτουργούν με γνώμονα την αύξηση του κρατισμού και την διάλυση της μικρομεσαίας τάξης.

Προς ψήφιση έρχεται σήμερα στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο  «τέρας»  το οποίο τελειώνει και ποινικοποιεί την Μικρομεσαία τάξη. Οι μικρομεσαίοι αυτοαπασχολούμενοι γίνονται πλέον έρμαια της Εφορίας των ασφαλιστικών ταμείων και φυσικά των Τραπεζών για μόλις 500€ χρέος. Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι αυτή η πολιτική έχει ως απώτερο στόχο των αφανισμό μας από την Ελληνική οικονομία, τον αφανισμό αυτών οι οποίοι  «βάζουν»  πλάτη όλα αυτά τα χρόνια για να στηρίξουν την αχόρταγη Ελληνική οικονομία. Οι επαγγελματίες βιώνουμε έναν ταξικό πόλεμο με σκοπό την εξάπλωση του κρατισμού. Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη περάσαμε στην απέναντι όχθη. Όλα για όλα στον αιμοσταγή τραπεζίτη αλλά και στο κράτος.

Η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης κάνει έκκληση σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες να ανασυνταχθούμε για να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Την αξιοπρεπή μας επιβίωση και όχι τον εξευτελισμό μας στον βωμό του λαϊκισμού.