λικά για 4 άτομα

  • 500 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας
  • 1 κούπα τριμμένο κολοκύθι
  • 1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 κούπα φρέσκια ψίχα ψωμιού
  • ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • ½ κουταλιά του γλυκού μπαχαρικά για κοτόπουλο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι

Εκτέλεση

  1. Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, τη ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
  2. Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια πλατιά.
  3. Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
  4. Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.