Λίγες ώρες Πριν Πεθάνει “Σήκωσε” Αυτό στο Facebook. Σήμερα έχει Συγκλονίσει Ολόκληρο τον Πλανήτη.

Ο θάνατος είναι κάτι που όλοι θα αντιμετωπίσουν στην ζωή τους. Είτε πρόκειται για θάνατος αγαπημένου, είτε ο δικός σου, είναι κάτι με το οποίο όλοι πρέπει να συμβιβαστούμε. 

Ευτυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται τον δικό τους θάνατο μέχρι να μεγαλώσουν, αλλά κάποιοι τον αντιμετωπίζουν σε πολύ νεαρότερη ηλικία. Η Holly Butcher ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους.

Ενώ ήταν μόλις 26, η Holly έπρεπε να αρχίσει να σκέφτεται τον θάνατός της. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και αποφάσισε να γράψει ‘ένα γράμμα πριν πεθάνει.’ Το ανέβασε στο Facebook στις 3 Ιανουαρίου 2018. Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά, έχασε την ζωή της περιτρυγιρισμένη από την οικογένειά της.

Τώρα, το μήνυμά της έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει συγκινήσει ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης.

Λίγες συμβουλές από την Hol:

“Είναι παράξενο να καταλαβαίνεις και να αποδέχεσαι τον θάνατό σου ενώ είσαι 26 χρονών. Οι μέρες περνάνε και νομίζεις ότι έτσι θα συνεχίσει να γίνεται. Μέχρι να συμβεί το απρόσμενο. Πάντα φανταζόμουν ότι θα γερνούσα με ρυτίδες και άσπρα μαλλιά. Το θέλω τόσο πολύ που πονάει.

Αυτό είναι το θέμα με την ζωή, είναι εύθραυστη, πολύτιμη και απρόβλεπτη και κάθε μέρα είναι ένα δώρο. Είμαι 27 τώρα. Δεν θέλω να φύγω. Αγαπάω την ζωή μου. Είμαι χαρούμενη… Χρωστάω αυτή την αγάπη στους αγαπημένους μου. Αλλά ο έλεγχος δεν είναι στα χέρια μου.

Δεν ξεκίνησα να γράφω αυτό το γράμμα για να κάνω τον θάνατο να φαίνεται τρομακτικός – μου αρέσει το γεγονός πως οι περισσότεροι αγνοούμε πως είναι αναπόφευκτο. Θέλω απλά