Νέα χρονιά σημαίνει και νέο ξεκίνημα και είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις νέους στόχους που θες να εκπληρώσεις και να ζήσεις καινούριες εμπειρίες.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Σκέφτεσαι όμως ότι θα ήθελες να έχεις κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σου για να τις μοιραστείς. Κι όχι τον οποιοδήποτε, αλλά ένα φτυστό με τον Ryan Gosling ή τον Orlando Bloom. Και κάπου εκεί αναρωτιέσαι πόσο άδικο είναι που ζεις στην Ελλάδα και όχι στο λαμπερό Λος Άντζελες.

Σου έχω καλά νέα. Δε χρειάζεται να μεταναστεύσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να βρεις το άλλο σου μισό, ούτε να ξημεροβραδιάζεσαι στα μπαρ με την ελπίδα να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα.

Το online dating είναι η απάντηση στην εποχή μας και το Badoo είναι εδώ για να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αναζήτηση του ιδανικού άντρα. Κι αν οι διαδικτυακές γνωριμίες δεν είναι το φόρτε σου να ξέρεις ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη εφαρμογή γνωριμιών παγκοσμίως.

q5s4zxae

Και όχι μόνο.. Το Badoo με τη νέα υπηρεσία με τίτλο «Σωσίες», σου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις τη φωτογραφία του αγαπημένου σου celebrity και να ανακαλύψεις ότι τελικά ο χαμένος αδελφός του Johnny Depp μένει στην ίδια πόλη με σένα.

Και επειδή δεν ήθελα να μείνω στη θεωρία, κατέβασα την εφαρμογή και αφού έφτιαξα το προφίλ μου άρχισα να αναζητώ τον σωσία του Orlando Bloom στην Ελλάδα. Η νέα λειτουργία γρήγορα σε κάνει να κολλάς και πέρασα ευχάριστα την ώρα μου ψάχνοντας τόσο ξένους όσο και εγχώριους celebrity για τα μάτια σου μόνο.

Κι αν αγχώνεσαι για το κατά πόσο αυτός που μιλάς είναι όντως αυτός που λέει, η εφαρμογή σου επιτρέπει να συνδέσεις το λογαριασμό σου με τα social media. Έτσι νιώθεις σίγουρη ότι το προφίλ του υποψήφιου αγοριού είναι πραγματικό.

Παράλληλα, με τη video κλήση που προσφέρει ειδικά για εσένα, που είσαι και λίγο ντροπαλή μπορείς να «βγεις» ένα διαδιακτυακό πρώτο ραντεβού με εκείνον που σε ενδιαφέρει.

s4h60mml

Αν απ’ την άλλη σε ενδιαφέρει περισσότερο να κάνεις νέες γνωριμίες και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, τότε ξεκαθαρίζεις από την αρχή τον σκοπό σου, δηλώνοντας αν «είσαι εδώ για να κάνεις φίλους, chat ή dating».

Ένα ακόμη θετικό του Badoo είναι ότι δεν έχεις πλέον το άγχος του καταιγισμού μηνυμάτων από άτομα που δεν σε ενδιαφέρουν, καθώς μετά από δύο μηνύματα στα οποία δεν έχεις απαντήσει, ο «υποψήφιος γαμπρός» δε μπορεί να σε ξαναενοχλήσει.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου, κάνεις sign up και μπαίνεις σε μια διασκεδαστική αναζήτηση. Αν κάποιο άτομο σου τραβήξει το ενδιαφέρον, μπορείς να μάθεις κάποια βασικά πράγματα μέσα από τις πληροφορίες που σου προσφέρει η εφαρμογή και να συνομιλήσεις μαζί του άμεσα.

Τι περιμένεις; Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο νέος σου έρωτας είναι ένα κλικ μακριά