ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ… «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Αν ήταν μία φυσιολογική κυβέρνηση που αγαπούσε τους Έλληνες και πάσχιζε για το καλό τους, σίγουρα αυτή η σκέψη δεν θα περνούσε από κανενός Έλληνα πολίτη το μυαλό.

Πόσο τυχαίο είναι το άνοιγμα του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων τώρα; την στιγμή μάλιστα που η Ελλάδα δεν «καίγεται»;

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο άπατρις δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάλεσε τον «φίλο» του Πρωθυπουργό των Σκοπίων;

Πόσο τυχαίο είναι ότι το γεγονός ότι ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός των Σκοπίων επισκέφτηκε «εκλεκτά» μέλη της Κυβέρνησης;

Τέλος πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι  Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος βλέπει τον Λαό να λιμοκτονεί, βλέπει να ξεπουλιέται ολόκληρη η Ελλάδα και δεν ξεσηκώνει τον λαό όπως έκαναν πριν από αυτόν οι ιεράρχες της εκκλησίας της Ελλάδος και περιορίζεται σε μία δήλωση που περισσότερο ευνοεί το καταστροφικό έργο των κατσικοκλεφτών που μαθημένοι από το πλιάτσικο, ρημάζουν τον τόπο;

Μία ματιά για το τι συζητείται αυτές τις μέρες στην Βουλή και θα γίνουν όλα τα παραπάνω αντιληπτά.

Οι απατεώνες που παριστάνουν τους κυβερνήτες έπρεπε να βρουν ένα αφήγημα για να εκτελέσουν τις εντολές των προϊσταμένων τους εγκληματιών.  Το βρήκαν. Χτύπησαν φλέβα χρυσού. Συνήθεια τους με διαχρονική δύναμη. Χτυπάνε τους Έλληνες Πολίτες στο φιλότιμο, στον πατριωτισμό που οι ίδιοι οι  ξεπούλησαν  αντί 7000 ευρώ τον μήνα, ματωμένο χαράτσι από τους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Εκτελούν κατά γράμμα αυτή την στιγμή στο κοινοβούλιο κατ εντολή των διεθνών εκτελεστών, τους Έλληνες Πολίτες και για να μην ξεσηκωθούν και χυθεί αίμα «ανοίγουν» το θέμα Σκοπιανό – Μακεδονία και αυτοί απλά ακονίζουν το μαχαίρι μέσα στην Βουλή των Ελλήνων που θα κόψει «σφάξει», συντάξεις, πολύτεκνες οικογένειες, θα ρίξει φόρους θα κάψει την ψυχή κάθε Έλληνα πολίτη τα επόμενα 99 χρόνια.

Αυτός είναι ο λόγος που ξεσηκώνει τον πατριωτικό Ελληνικό Λαό για να περάσει τα μέτρα στην Βουλή για λογαριασμό των Διεθνών Εκτελεστών.

Θα τους αφήσουν οι Έλληνες να καταστρέψουν την ζωή των παιδιών τους και των εγγονών τους;