Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Sapphire Las Vegas είχαν τη φαεινή ιδέα να φέρουν αεροπορικώς από το Λονδίνο ρομπότ-στριπτιζέζ, κατά την εβδομάδα του Consumer Electronic Show,  οι οποίες περιστρέφονταν γύρω από μεταλλικούς στύλους

«Η πλειονότητα αυτών των νυχτερινών κέντρων δεν προσελκύει κόσμο μέσω του Consumer Electronic Show» εξήγησε ο Πίτερ Φέινστιν του Sapphire Las Vegas. «Προσφέρουμε μια διαφορετική έξοδο. Αν είστε έξι άτομα από μια εταιρεία, δυο γυναίκες και τέσσερις άντρες, μπορείτε να έλθετε εδώ και να διασκεδάσετε και να δείτε τα ρομπότ και να μην αισθανθείτε ότι είστε σε ένα στριπτιζάδικο» συνέχισε.

Τελικά, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, και οι 80 πελάτες που εμφανίστηκαν ήταν άντρες, εκ των οποίων οι περισσότεροι βρίσκονταν στην πόλη για τη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών.

Πριν ξεκινήσει το πάρτι, κορίτσια που παρέπεμπαν σε ρομπότ, περιφέρονταν στα τραπέζια προσφέροντας ποτά για να «ζεσταθεί» το κοινό. «Δεν υπάρχουν άλλα στριπτιζάδικα που προσφέρουν αυτό. Φέρνουμε όλη αυτή την τεχνολογία, νομίζω ότι είναι πολύ cool» είπε ένα κορίτσι.

Για μία ολόκληρη ώρα τα ρομπότ χόρευαν και στο τέλος ανέλαβαν δράση κανονικές στριπτιζέζ.

«Νομίζω ότι τα ρομπότ κινούνται αδέξια, κανείς δεν κινείται έτσι στην πραγματικότητα» είπε ο Κάιντεν, που βρέθηκε στο Λας Βέγκας για το Consumer Electronic Show. «Πρέπει να πάρουν μαθήματα χορού στον μεταλλικό στύλο» πρόσθεσε με νόημα.