ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ Νο 5- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Με ένα ευρώ το λίτρο το «κόκκινο» πετρέλαιο όχι δεν ζεσταίνεσαι αλλά από το κρύο θυμάσαι το καιρός για … δυο αλλά που διάθεση για… αφού ο ΕΝΦΙΑ παραμονεύει, η δουλειά πήγε περίπατο και που να βρεις ξύλα για να ανάψεις την σόμπα αφού… πάει ψιλά το μαλλί και μια που είπαμε για μαλλί να δεις που στο τέλος θα μας φορτώσουν το «Νέα Μακεδονία» και άντε να ησυχάσεις μη σουρθούν τίποτα «Μακεδόνες» ΑΠΌ ΤΑ Σκόπια μεριά μαζί με Τουρκικές και Αλβανικές Ταξιαρχίες και φτάσουν συντροφιά με το «όραμα» του Μεγαλέξαντρου τους … Μακεδόνες στον Θερμαϊκό και άντε μετά να την βγάλεις καθαρή.  Έμ κρυωμένος εμ βρεμένος,  αλλά ευτυχώς που ο Τσίπρας,  μαζί με τον ΥΠΕΞ που άκουσον άκουσον λένε οι ΑΝΕΛΙΤΕΣ ότι είναι ο καλλίτερος που γνώρισε η Ελλάδα. Φαντάσου όλοι οι υπόλοιποι τι ήταν μαζί τους και η Ντόρα που φωνάζει σε όλες τις συχνότητες μια φορά ΥΠΕΞ πάντα ΥΠΕΞ τάδαμε τα χαΐρια της. 25 χρόνια οι Άλλοι λέγονται αναμεταξύ τους σε όλο τον κόσμο «Μακεδόνες»,  εμείς τώρα το θυμηθήκαμε και μάλιστα με ψηλά το κεφάλι ο Aleksis  μας λέει ότι είναι ώρα τώρα – ευκαιρία – το λέει,  που ζητάει να μπει στο ΝΑΤΟ η Βαρντάσκα και θα τους πιέσουμε να τους πάρουμε και τα σώβρακα. Αλήθεια  που πήγε εκείνο το όχι Μακεδονία από τον Καμένο; Ρούχα μαζί που πλύθηκαν και γίνανε όλα ροζ.  Βέβαια δεν έχουμε παράπονο βγήκε και ο Μητσοτάκης και είπε χτες, δηλαδή μετά από πέντε μέρες που «έσκασε» το παραμύθι και η «εντολή» στα στελέχη της ΝΔ της Θεσσαλονίκης να μην πάνε στο συλλαλητήριο και γενικώς να μην αντιδράσουν τα στελέχη του κόμματος σε ότι έχει σχέση με τα Σκόπια και τις φωνές από τους συλλόγους. Ευτυχώς ο πρόεδρος της ΝΔ βγήκε μετά από μια βδομάδα – μπράβο όμως αντανακλαστικά; Και είπε ότι μπορείτε όσοι θέλετε να πάτε ακόμα και στο συλλαλητήριο. Καταλάβατε δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τι γινόταν με το όνομα. Τόχανε βάλλει οι μάγκες κάτω από το χαλί και δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν με το όνομα των Σκοπίων. Σιγά μη βρίσκανε χρόνο. Είχαν άλλες προτεραιότητες. Πώς να «χαντακώσουν» τους πολίτες όλοι μαζί και να κονομήσουν. Σοβαρά μιλάς τώρα με τα Σκόπια θα ασχοληθούν; Το άφησαν στα χέρια του Τσιπροκαμμένου, παιδιά άπειρα, άμαθα, βρίσκονται και πάνω στα σεμινάρια πώς να «χαντακώσουν» ακόμα ποιο πολύ τον Ελληνικό Λαό να μείνουν κομμάτι παραπάνω στην καρέκλα της εξουσίας, πάνε τσάκα τσακα να το τελειώσουν και άντε μετά να δεις χαΐρι και προκοπή. Αλήθεια όμως πρέπει να παραδεχτούμε την «μγκιά» του Έλληνα ψηφοφόρου ο οποίος αηδιασμένος από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μέσω Τσίπρα …   βρεγμένη σανίδα που θέλουμε και αλήθεια πώς θέλαμε να λυθεί το Σκοπιανό όταν οι μέντορες τους ΠΑΣΟΚ και βάλε, ήταν και στις προηγούμενες κυβερνήσεις άρα;

ΠΙΑΣ’ ΤΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟύρεφΤΟ.

Μία από τα ίδια και άντε τώρα να πείσεις τους «προοδευτικούς» συντρόφους ότι κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απλά αυτά είναι λίγο βαμμένα προς το κόκκινο και λίγο ροζ. Άλλωστε είναι αρκετοί μέσα στο μεγάλο σπίτι της ΔΙΚΤΑΟΡΙΑΣ,  απ’ οτι οι ίδιοι λένε και δείχνουν που φοράνε ροζ στριγγάκια δανεικά από τις γυναίκες τους και δεν το κρύβουν άλλωστε. Εδώ κοτζάμ… πώς το λένε αυτό το πάρτι του δρόμου από τους κολλητούς του δημάρχου Θεσσαλονίκης γκέυ… μέι… και δεν συμμαζεύετε συμμετέχουν οι «πατέρες – μητέρες; Του Έθνους- φυσιολογικά πράματα δηλαδή … άρα λοιπόν κοντινό το χρώμα ροζ και στο Σκοπιανό αφου όπως λένε τα ξεφτέρια και τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα είναι ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά Nova macedonia. Μια χαρά ροζ όνομα μέσα στο ροζιασμένο και πο@στικ@ θολό τοπίο της Χώρας.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε ο Τσιπροκαμένος να το κλείσουν τσάκα τσκα το θέμα, σύμφωνα με τις προσταγές των Αμερικάνων γιατί λέει, ο Τσιπροκαμένος, θα είναι η ευκαιρία της ζωής μας αφού θα ανοίξουμε οικονομικοαναπτυξικά … τέλος πάντων … θα έχουμε κερδοφόρο δούνε και λαβείν με την Nova macedonia.

Όπως φαίνεται ο κ. Τσίπρας  ικανοποιήθηκε από την ανάπτυξη που ήρθε από τον Μαδούρο και θέλει τώρα και τύπου Σκοπίων  ανάπτυξη αλλά το κρύο κρύο για τους Έλληνες πολίτες αφού το ένα ευρώ κόστος το λίτρο στο πετρέλαιο θέρμανσης το 99% είναι φόροι. Έτσι ούτε αυτοί που το πουλάνε το κόκκινο πετρέλαιο δεν βάζουν στα καλοριφέρ για να ζεσταθούν και μη που πείτε ότι είναι ψέμα.

Κατάφεραν όλοι μαζί να κάνουν τον Έλληνα να πεινάει, να διψάει να κρυώνει. Το όνομα των Σκοπίων τον νοιάζει;

Να μου τα θυμηθείτε τα Σκόπια θα ονομαστούνε ή θα έχουν μέσα τον όρο Μακεδονία, δεν θα ανοίξει ρουθούνι και μη σου πω ότι θα λένε όλοι φοβερός πολιτικός ο Aleksis τους γ@@@σε όλους και δούλεψε για το καλό της Ελλάδας.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΣ ΜΑΣ