ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ Νο 4

Τα μάθατε τα νέα; Σε λίγο καιρό η κυβέρνηση του Aleksis θα δώσει και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στους αλλοδαπούς  που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες να έρχονται στην Ελλάδα είτε από την θάλασσα είτε από τον Έβρο. Στους αστυνομικούς που θα συλλαμβάνουν τους παράνομους μετανάστες και τους δουλεμπόρους θα κανονίζει ο Τόσκας δυσμενή μετάθεση.

Άφερημ. Αναρωτιόμουν και εγώ γιατί τόσοι πολλοί Βούλγαροι, Πακιστανοί, Σύριοι και όλων των φύλλων του Φαραώ πολίτες, κουβαλάνε παράνομους μετανάστες με αεροπλάνα, βαπόρια και φορτηγά.

Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Μουζάλας που πήρε λίγα λεφτά από την Ε.Ε. για την περίθαλψη των μεταναστών, θα ενισχύσει οικονομικά την όλη προσπάθεια χρηματοδότησης των αλλοδαπών που κουβαλάνε παράνομους μετανάστες. Οπότε μοιραία τους παράνομους μετανάστες που εγκαθιστούν στην Ελλάδα, θα εξακολουθούν οι Έλληνες Πολίτες, ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ, ψάχνοντας στους σκουπιδοτενεκέδες και κρατώντας τα αποφάγια για τον εαυτό τους, αρκεί να το κάνουν νύχτα για να μην διαψεύσουν εκείνη την υπουργάρα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν βλέπει τους Έλληνες πολίτες να ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες και νοιώθει ευτυχισμένη, ας μην της χαλάσουμε το χατίρι της γυναίκας,  για να μπορέσουν να περισσέψουν κανένα φράγκο να ταΐσουν τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι πετάνε τα φαγητά στα σκουπίδια γιατί δεν τους αρέσουν, για να τα ξαναμαζέψουν οι Έλληνες Πολίτες από τους σκουπιδοτενεκέδες που θα τα τρώνε για να κάνουν οικονομία να ενισχύσουν το κράτος Του Aleksis και της Περιστέρας που πήραν την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία και κλάμα η κυρία κάθε 5η του Ιούλη.

Αφού ώρες ώρες σκέφτομαι ρε παιδιά αν ζω κάποιο παραμύθι ή συμμετέχω σε ένα θέατρο του παραλόγου και ευτυχώς είναι και κείνος ο κολλητός του υπουργού που προσέλαβε στο κρατικό θέρο για  εκείνη την καλλιτεχνική μορφή λέω από την Γαλλία, που ανέβαζε στην σκηνή τους ξεβράκωτους να παίζουν τα πουλιά τους μπροστά στον κόσμο στο όνομα της τέχνης.

Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ