ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα πρέπει να σε εξυπηρετούν πρώτα εσένα. Δέξου έναν συμβιβασμό που θα σου προτείνουν, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σου. Θα δεις, όμως, ότι έχει πολλά οφέλη να σου προσφέρει στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα καλά θα κάνεις να προσέξεις αρκετά τα λόγια και τις πράξεις σου, καθώς φαίνεται να αποκτούν άλλη βαρύτητα τούτη την ημέρα. Με λίγα λόγια, όσα κάνεις και όσα πεις μπορούν να σε ταλαιπωρήσουν αρκετά στο μέλλον. Όμως, υπάρχει και η άλλη πλευρά που το μέλλον θα σου φέρει την κατάλληλη ανταμοιβή αν συμπεριφερθείς όπως πρέπει στις καταστάσεις. Μην υποκύπτεις σε πιέσεις και ψεύτικους εκβιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα κινηθεί γύρω από την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Η καλή σου διάθεση και η ενέργεια που νιώθεις θα πρέπει να διοχετευτεί σωστά και να αξιοποιηθεί για το μέλλον. Με λίγα λόγια, θέσε τις βάσεις για μια καλύτερη υγεία, μέσα από τη διατροφή, την άσκηση και την ψυχαγωγία. Πολύ σύντομα θα είσαι σε θέση να δεις τα εκπληκτικά αποτελέσματα αν κινητοποιηθείς σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αναστάτωση υπάρχει στη ζωή σου και αυτή οφείλεται στις ανεκπλήρωτες φιλοδοξίες σου καθώς και στο γενικότερο αίσθημα του ανικανοποίητου. Προσπάθησε να δεις καθαρά και να διαπιστώσεις το μερίδιο ευθύνης που έχεις για αυτό το συναίσθημα. Μήπως είναι καλή στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό. Μετά από αυτόν θα έχεις καλύτερη εικόνα και σίγουρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

ΛΕΟΝ

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη και να σε ευνοεί δημιουργεί περιθώριο δράσης για να υποστηρίξεις τα συμφέροντά σου. Θα πρέπει, όμως, να λειτουργήσεις εύστοχα και την κατάλληλη στιγμή. Απόφυγε τις απερισκεψίες και τις διαμάχες που δεν θα έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς σωστά την περίσσια των δυνάμεών σου για να πας ένα βήμα παρακάτω τα σχέδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα μαζί δεν γίνονται, επίσης δεν μπορούν όλα όσα έχουμε στο νου μας να γίνουν πράξη. Χαλάρωσε λίγο και δες πιο ρεαλιστικά τη ζωή σου. Αντίστοιχα προσάρμοσε και τα σχέδιά σου. Μια διαφορετική ματιά θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα και μάλιστα περισσότερη ικανοποίηση. Ασχολήσου με θέματα που ξέρεις ότι θα είσαι ουσιαστικός και αποτελεσματικός.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη και να σε ευνοεί για να εκφράσεις τα σχέδιά σου και τις θέσεις σου σε πρόσωπα που θα μπορέσουν να γίνουν σύμμαχοί σου στο μέλλον. Πρόβαλλε τα ταλέντα σου και χρησιμοποίησε την πειθώ σου για να καταφέρεις το σκοπό σου. Παράλληλα, μην διστάσεις να δεχθείς προτάσεις για έξοδο, καθώς εκεί θα μπορέσεις να κάνεις επαφές ουσιαστικές και χρήσιμες για το άμεσο μέλλον. Κάποια νέα που θα λάβεις θα σου δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΠΙΟΣ

Σήμερα η ταχύτητα, η ευελιξία και η ευστοχία θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να διατηρήσεις τα σχέδιά σου μυστικά και να μην μοιραστείς με οποιονδήποτε τις ανησυχίες σου. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να κινηθείς αιφνιδιαστικά για να κερδίσεις έδαφος και να βρεθείς ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό είναι να καταλάβεις ότι θα πρέπει να προσαρμόσεις τις δράσεις σου στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου και να μην σπαταλάς τις δυνάμεις και την ενέργειά σου κυνηγώντας το ανέφικτο. Επίσης, μην δημιουργείς εντυπώσεις που δεν ισχύουν. Δες πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και όχι μόνο θα γίνεις πιο ευτυχισμένος, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις και πιο ευεργετικές, για εσένα, κινήσεις.ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΓΟΚΑΙΡΟΣ

Ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία θα αποτελέσουν το κλειδί για τη σημερινή ημέρα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τους άμεσους διαπληκτισμούς. Πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια, αλλά η επιτυχία των πράξεών τους εξαρτάται καθαρά από τη δική σου αντιμετώπιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται έτσι όπως ήθελες σιγά σιγά. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει. Συνέχισε να κινείσαι συντηρητικά και προσεκτικά και όλα θα πάνε καλά. Πρόσωπα αγαπημένα θα εκφράσουν με τον ιδανικό τρόπο την στήριξή τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει τις εξελίξεις. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και να μην μπλέκεις τις καταστάσεις. Αυτό που θέλεις θα πρέπει να το διεκδικήσεις τώρα χωρίς φόβο και δισταγμούς. Η ημέρα θα σου δώσει ευκαιρίες για να πας παρακάτω τα σχέδιά σου. Μια καταλυτική βοήθεια είναι πιθανό να έρθει από μια απρόσμενη πηγή. Μην βιαστείς να κρίνεις.