Όλες οι γενιές της ΟΝΝΕΔ… ξανά μαζί..

 

Η πρωτοβουλία του Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Κουλιζάκου να μαζευτούν όλα τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ απ’ όλες τις γενιές, πέτυχε. Ο κόσμος πολύς. Το κέφι στα ύψη, ξεχωριστές αναμνήσεις, μεγάλη συγκίνηση και βέβαια σε τέτοιες συναντήσεις κυριαρχούν πάντα οι «απίστευτες ιστορίες» από τους κοινούς

αγώνες στις φοιτητικές και όχι μόνο αίθουσες.

 

Εχθές, Πέμπτη 21 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση όλων των παλαιών κεντρικών στελεχών της ΟΝΝΕΔ αλλά και των σημερινών στελεχών, στα Βοτσαλάκια της Καστέλας στο Πειραιά.

 

«Εμβληματικές» για την εποχή τους προσωπικότητες της οργάνωσης, πρώην πρόεδροι ΟΝΝΕΔ έδωσαν το παρών, όπως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Γιάννης Κουλιζάκος, ο Πάνος Σιδέρης, ο Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Γιάννης Οικονόμου, ο Γιώργος Παπανικολάου, ο Σάκης Ιωαννίδης, Κώστας Δέρβος, Κώστας Κατσαφάδος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Διονύσης Σταμενίτης, Δημήτρης Κάρναβος, Νίκος Χαρδαλιάς, παλιά μέλη της εκτελεστικής επιτροπής και της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ..

 

Η χαρά και η συγκίνηση για όλους ήταν μεγάλη, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Μπορεί να διαφώνησαν και να συγκρούστηκαν πολιτικά στο παρελθόν, μπορεί να διαφώνησαν σε πολιτικά και άλλα ζητήματα, όμως η κοινή τους αφετηρία είναι και παραμένει η ΟΝΝΕΔ και αυτό είναι το σημαντικότερο, όπως έλεγε και ο Λευτέρης Αυγενάκης. Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού στους αγώνες που έρχονται με στόχο: Ισχυρή κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.