Πλατεία Μπαλντατζη, ώρα 12 το μεσημέρι και τα οχήματα που κινούνται στον κόμβο πολλά, ο εκνευρισμός επίσης μεγάλος και ο δρόμοςκλειστός από αστικό που προσπαθεί να παρκάρει στην προβλεπόμενη στάση αλλά που δυστυχώς αυτή έχει καταληφθεί από παρακαρισμένα Ι.Χ. Το κακό ήρθε να αποτελειώσει ένα φορτηγό που εκείνη την ώρα βόλεψε στον οδηγό να βγάλει το μεροκάματο του ενώ η απόφαση του του δημοτικού συμβουλίου – άραγε ποιος θα επιβλέψει αν υλοποιείτε;  και που λέει ξεκάθαρα ποιές ώρες γίνεται η τροφοδότηση των επιχειρήσεων και αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 ή κάτι τέτοιο- γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων των επαγγελματιών οδηγών.

Ο δρόμος κλειστός, οι ποδηλάτες πετάγονται σε αυτό το σημείο χωρίς να κοιτάζουν δεξιά και αριστερά και σε πιάνει η ψυχή μη τους πάρεις “σβάρνα” και σε τρέχουν για ανθρωποκτονία στα καλά του καθουμένου, τα πίσω αυτοκίνητα κορνάρουν και γενικά γίνεται ένα μπάχαλο χωρίς προηγούμενο που πολύ συχνά επαναλαμβάνεται και είναι σαν την οικονομία του Τσίπρα χωρίς έξοδο από την κρίση.

Η τροχαία πουθενά. Και να σκεφτεί κανείς ότι μόλις δύο βήματα παρά πέρα είναι η Αστυνομική Διεύθυνση. Τι να σου κάνουν και αυτοί πέντε άνθρωποι όλοι κι όλοι οι δύο ήταν περιπολία στην Εθνική, οι άλλοι δύο σε τροχαίο και ο πέμπτος στο γραφείο να σηκώνει κάποιος τουλάχιστον το τηλέφωνο μη βαρέσουμε διάλυση σαν την κυβέρνηση Τσίπρα που για το μόνο που νοιάζεται είναι αν οι στρατιωτικοί που διαμαρτηρήθηκαν για τον Ερντογάν που ήρθε και μας έβρισε μέσα στο σπίτι μας, αν είναι φασίστες ή όχι. Βρε τρεις βολευτάδες γεροί να είναι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη με τους απόστρατους ασχολείστε αν είναι φασίστες γιατί δεν θέλουν τον Ερντογάν στην Θράκη; Πάτε ορέ και πείτε μια κουβέντα σε κείνο τον δημοκράταρο τον Υπουργό σας που έχει πιάσει την ψιλή κουβέντα με τους αναρχικούς και τις “συλογικότητες” των Εξαρχείων περί Δημοκρατίας,  να του πείτε να στείλει κανέναν τροχονόμο στην Ξάνθη γιατί αυτοί που είναι εδώ δεν ξέρουν κατά που να βαρέσουν το κεφάλι από τις φωνές των πολιτών. Τα ακούνε κιόλας από πάνω γιατί ταυτόχρονα πρέπει να είναι σε 500 κομμάτια.

Α σα πέρα ορέ ζλάπια.