Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ. Με ενδιαφέροντα ματς, τα οποία όμως είναι λιγότερα απ’ όσα περιμένουμε. Να κλείσει θετικά τη σεζόν του θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Γιουβέντους!

Τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη ημέρα από τις δυο, η Τρίτη χαρακτηρίζεται μάλλον ως μέρα με “μετρημένα κουκιά” αφού πολλά από τα παιχνίδια είναι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Παιχνίδι έχει και ο Ολυμπιακός, αλλά πλέον οι “ερυθρόλευκοι” δεν ελπίζουν σε κάτι στον όμιλό τους.

Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος στην ελληνική αγορά;

Ας αρχίσουμε με το ματς του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται τη Γιουβέντους. Η ήττα από την Σπόρτινγκ τους εφερε και τυπικά εκτός ευρωπαικής συνέχειας. Η τελευταία αγωνιστική είναι μια ευκαιρία για εμπειρίες και δημόσιες σχέσεις. Θα τιμηθεί ο Μπουφόν, θα παίξουν παιδιά που δεν είχαν πολλές ευκαιρίες να παίξουν με τον Ντιμπάλα και τον Ιγκουαΐν. Η Γιούβε χρειάζεται βαθμό/ους για να εξασφαλίσει την πρόκριση σε περίπτωση που η Σπόρτινγκ κάνει την έκπληξη.

Μια Σπόρτινγκ που παει στο “Καμπ Νου” για να παίξει με την Μπαρτσελόνα. Μια αδιάφορη Μπαρτσελόνα. Θα κάνει ροτέισον ο Βαλβέρδε, επιτρέποντας στους Πορτογάλους να κυνηγήσουν την έκπληξη; Πιθανώς. Σίγουρα δε θα περίμένουμε κάτι το συνταρακτικό από τον Ερνέστο, που πάντα σέβεται τις διοργανώσεις που συμμετέχει και τους οπαδούς που πάνε στο γήπεδο για να δουν την ομάδα τους. Ο Ζέσους πάντως, έχει ελπίδες πρόκρισηεις όπως τονιζει.

Ενδιαφέρον πρόκρισης έχουμε και στον τρίτο όμιλο. Η Τσέλσι εξασφάλισε τη μια θεση, η άλλη ωστόσο είναι ανοιχτή. Μπορεί να υπάρχει μεγάλο φαβορί, αλλά είναι ανοιχτή βαθμολογικά. Η Ρομα χρειαζεται νίκη με την Καραμπάγκ για να προκριθει ως δεύτερη. Παίζει στο γήπεδο της, δείχνει σοβαρή και η λογική λέει πως δε θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τους Αζέρους.

Για τον ιδιο όμιλο, η Ατλέτικο ταξιδεύει στο Λονδίνο να παίξει με την Τσέλσι. Η ομάδα του Σιμεονε, αφού τα κατάφερε να μην κερδίσει την Καραμπάγκ σε κανένα από τα δυο παιχνίδια, τώρα χρειάζεται διπλο στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Ρόμα. Δύσκολο; Κάτι περισσότερο. Αδύνατο; Σίγουρα όχι.

Στον πρώτο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε πρόβλημα να προκριθει ως πρώτη και τώρα έχει την ευκαιρια να κάνει ροτέισον απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μια ΤΣΣΚΑ που χρειάζεται οπωσδήποτε κι άλλους βαθμούς για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Ισοβαθμεί με τη Βασιλεία, αλλά είναι από κάτω σε περίπτωση που τελειώσουν με τους ίδιους πόντους.

Η Βασιλεία πάει στη Λισαβόνα να παίξει με την Μπενφίκα. Μια Μπενφίκα που απογοήτευσε με την παρουσία της και τώρα παίζει απλά για την “τιμή των όπλων”. Η δε Βασιλεία, χρειάζεται οπωσδήποτε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την ΤΣΣΚΑ για να ακολουθησει τη Γιουνάιτεντ στη φάση των “16”.

Τέλος, στον δεύτερο όμιλο εχουμε το ματς της ημέρας -ποιοτικά- που όμως θέλει πολύ προσπάθεια για να έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Μπάγερν υποδέχεται την Παρί. Οι “βαυαροί” χρειάζεται νίκη με 3+ γκολ για να πάρουν την πρώτη θέση. Σχεδον αδύνατο, δεδομένης της ποιότητας των Γάλλων. Πάντως δεν παύει να είναι ένα ματς ανάμεσα σε δυο κορυφαιες ομάδες.

Για τον ίδιο όμιλο, η Σέλτικ υποδέχεται την Άντερλεχτ με έπαθλο την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι έχουν αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα μετά το 0-3 του πρώτου μεταξυ τους ματς. Παρόμοια κατάσταση με το άλλο ματς του ομίλου δηλαδή. Μένει να δούμε αν η Άντερλεχτ έχει όρεξη για “θαύματα” ή θα αποδεχτεί την κατάσταση.