Θέμης Γεωργιάδης υποψήφιος σύμβουλος στο ΕΒΕ Ξάνθης με την παράταξη Στέλιου Μωραίτη

Ο Θέμης Γεωργιάδης πρόεδρος επί σειρά ετών στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ξάνθης, έναν ζωντανό οικονομικό οργανισμό του Νομού,  αποφάσισε μετά από πρόσκληση του Στέλιου Μωραίτη, νυν προέδρου και εκ νέου υποψηφίου προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης,  να μπει στην εκλογική διαδικασία, με την πολύτιμη εμπειρία του στο τιμόνι του ΚΤΕΛ, να στηρίξει και αυτός από το  μετερίζι του Επιμελητηρίου, τους ανθρώπους της αγοράς και του καθημερινού μόχθου.

Ο ίδιος λέει ότι αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Μωραίτη για να βοηθήσει με τις δυνάμεις του την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου και φυσικά του επιχειρείν.

Είναι γεγονός ότι με την επένδυση που έκανε το ΚΤΕΛ Ξάνθης στον σταθμό ανεφοδιασμού θα είναι μία όαση στήριξης της αγοράς και φυσικά των ίδιων των επαγγελματιών.

Ο Θέμης Γεωργιάδης «πολυταξιδεμένος» λόγο δουλειάς, έχει καταγράψει τα θετικά στοιχεία από άλλες αγορές σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και της Ευρώπης και είναι έτοιμος να καταθέσει αυτές τις προτάσεις και όπως λέει χαρακτηριστικά, έστω και ένα 10% αυτών να υλοποιηθεί για το καλό των επιχειρήσεων της Ξάνθης, θα είναι μία καλή ανάσα.

Γνώστης των προβλημάτων της αγοράς αλλά και των δυνατοτήτων της, θέλει να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια του συνδυασμού για ένα καλλίτερο αύριο των επαγγελματιών του νομού.

Ο Θέμης Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι η απόφαση του να εμπλακεί με τα κοινά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με οτιδήποτε πολιτικό και κομματικό. «Μακριά αυτά τα πράγματα από μένα. Θέλω να στηρίξω όσο μπορώ την αγορά με τις προτάσεις μας αλλά η πολιτική είναι κάτι ξένο σε μένα και πρέπει το Επιμελητήριο να μείνει μακριά».

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ για όσους τον γνωρίζουν, είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς, σεμνός, ταπεινός χωρίς πολλές περικοκλάδες. Είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης χρειάζεται αυτούς τους ανθρώπους που νοιάζονται για τον διπλανό τους και ο ίδιος το έχει αποδείξει στο παρελθών και το αποδεικνύει έμπρακτα στο παρών, στηρίζοντας καθημερινά μεταφέροντας την μαθητική κοινότητα στον προορισμό της πολλές φορές ακόμη και με κόστος.

Αυτούς τους ανθρώπους χρειάζεται το Επιμελητήριο της Ξάνθης, αυτούς τους ανθρώπους χρειάζεται η αγορά για να βάλλουν ένα λιθαράκι στην οικονομία του τόπου, συνοδευόμενη από ανθρωπιά.

Εμείς, σαν XanthiTimes.gr να ευχηθούμε στον Θέμη Γεωργιάδη καλό αγώνα και να τον δούμε στα έδρανα του επιμελητηρίου γιατί το αξίζει.