Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Γιάννης Ζερζελίδης ο σημερινός αγώνας DRIFT αναμένεται ο πιο θεαματικός του 2017 και οι μάχες μεταξύ των αθλητών θα κρίνουν το πρωτάθλημα και αυτό γιατί η Α. ΛΕ.ΞΑΝΘΗΣ κατάφερε να κάνει τον συγκεκριμένο αγώνα. Χωρίς την δική σας δυναμική υποστήριξη δεν θα είχαμε καταφέρει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να είστε σήμερα κοντά μας να απονέμεται τα κύπελλα στους νικητές σας ευχαριστώ όλους εκ μέρους του ΔΣ της Α.ΛΕ.Ξ

Φωτογραφία του Γιαννης Ζερζελιδης.
Ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη της Α.ΛΕ.Ξ., αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους χορηγούς μας, δημόσια, αλλά και τον καθένα προσωπικά, για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια της λέσχης μας, για την ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας. Προτρέπουμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου σπορ, να υποστηρίζουμε όποτε είναι εφικτό, όλους αυτούς τους χορηγούς μας, που αποτελούν πυλώνα και δύναμη της αυτοκινητιστικης λέσχης Ξάνθης.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο  αγώνας Πλαγιολίσθησης Ζευγαριών «Twin Drifting Ξάνθης 2017» είναι αγώνας πισωκίνητων αυτοκινήτων, που γίνονται σε διαδρομή μήκους περίπου 400 μέτρων, όπου υπάρχουν περισσότερες των δύο στροφών. Οι αγωνιζόμενοι θα βαθμολογηθούν στην τελική φάση σε ζεύγη από επιτροπή βαθμολογητών, με κριτήρια την ταχύτητα, τη γωνία πλαγιολίσθησης, την αγωνιστική γραμμή, το στυλ και τη συνολική εντύπωση και τη μεταξύ τους μάχη.