Σίγουρα θυμίζει ανέκδοτο με ξανθιές αλλά η σοβαρότητα της πράξης σαφώς και έπρεπε να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες. Να πάμε στην ουσία του πράγματος. Άντε και δεν τις έπαιρναν χαμπάρι οι υπάλληλοι της Διευθύνσεως Μεταφορών και «πετύχαινε» το κόλπο.  Η 33χρονη θα έπαιρνε το δίπλωμα της, θα ανέβαινε στο αυτοκίνητό της και θα «θέριζε» κόσμο στους δρόμους; Μετά φταίει η “κακιά” η ώρα.

Α.Π.

 

Συνελήφθησαν 2 νεαρές από την Καταβάλα κατηγορούμενες για πλαστογραφία πιστοποιητικών και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης

 Συνελήφθησαν χθες (17-11-2017) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαπές, ηλικίας 33 και 32 ετών, κατηγορούμενες για πλαστογραφία πιστοποιητικών και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, η 32χρονη, προσποιούμενη την 33χρονη, μετέβη στο χώρο διεξαγωγής θεωρητικών εξετάσεων υποψήφιων οδηγών στην Καβάλα. Εκεί, επέδειξε την αστυνομική ταυτότητα και το δελτίο εκπαίδευσης υποψήφιου οδηγού της 33χρονης, προκειμένου να λάβει μέρος στις εξετάσεις αντί αυτής, πλην όμως έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Καβάλας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.