«Διοργάνωση Αγώνα Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων 2017» και νέα διοργάνωση την Κυριακή 26 Νοεμβρίου Twin Drifting στα Πηγάδια. Να είμαστε όλοι εκεί.

Για μία ακόμη φορά η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης απέδειξε πώς μπορεί να δώσει στους Ξανθιώτες θέαμα και να βάλλει στο «παιγνίδι» του μηχανοκίνητου αθλητισμού τον απλό πολίτη, οδηγό και να διδάξει στους νέους ανθρώπους ότι το αυτοκίνητο εκτός από μέσο μεταφοράς και εργαλείο, είναι ένα όχημα το οποίο κάτω από προϋποθέσεις,  την κατάλληλη εκπαίδευση και προετοιμασία, μπορεί να δώσει εκείνη την αίσθηση της ικανοποίησης που μόνο οι ταχύτητα, η δεξιοτεχνία και η ανάβαση δίνουν στον «ζωντανό» άνθρωπο.

Αποτέλεσμα όλων των προσπαθειών της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης είναι να φέρει με της διοργανώσεις της όλο και περισσότερους ανθρώπους και επισκέπτες στην πόλη μας με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.

Ποιό συγκεκριμένα   η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης, διοργάνωσε, στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το κολυμβητήριο Ξάνθης, την Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων “Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Ξάνθης 2017”. O αγώνας μετρά βαθμολογικά στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος 2017.

 

Στον αγώνα συμμετείχαν αγωνιζόμενοι από όλη την Βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα, από τα σωματεία 10 από τον Ο.Φ.Α.Δράμας, 8 από τον Ο.Φ.Α..Αλεξανδρούπολης, 8 από την Α.ΛΕ.Ξάνθης, 2 από τον Α.Ο.Θεσσαλονίκης, 1 από το ΧΩ.Μ.Α.Κιλκίς και 1 από το 4Χ4 Έβρου.

 

Όσοι επιθυμών να δουν τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα μπορούν να τα πάρουν από το site του συλλόγου: www.alexanthis.gr.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

1637_ΔΤ αποτελέσματα Δεξιοτεχνίας 19-11-2017

Θα πρέπει να θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι η Αυτοκινητιστική Λέσχη ετοιμάζετε για τον μεγάλο αγώνα Επάθλου Β. Ελλάδος με ένα σούπερ σόου από οδηγούς που με το διπλό Drifting θυμίζουν μπαλέτο πάνω στην άσφαλτο.

Το υπερθέαμα θα μείνει αξέχαστο στον θεατή και εκεί είναι όλο το μυστικό. Ο θεατής συμμετέχει σε αυτά που οι ικανότατοι οδηγοί συνθέτουν στην άσφαλτο, παθιάζεται και η αδρεναλίνη του «πιάνει» κόκκινο.

Όλοι μαζί να στηρίξουμε την Κυριακή 26/11/17 στα Πηγάδια την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης με την παρουσία μας.