Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Οι υψηλές απαιτήσεις που έχετε από τον εαυτό σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές ενέργειες των οποίων τα αρνητικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν και καλό είναι να αποφύγετε σήμερα τη λήψη αποφάσεων. Άρης και Πλούτωνας σε δυσαρμονικές όψεις σας φέρνουν αντιμέτωπους με προκλήσεις και χρειάζεται ψυχραιμία.   Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα χειριστείτε μία αμήχανη στιγμή με φιλικό σας πρόσωπο καθώς προβλέπονται εξομολογήσεις και αποκαλύψεις από πολύ οικείο άτομο. Οι ισορροπίες είναι αρκετά λεπτές και χρήζουν λεπτού χειρισμού. Περιπετειώδης η ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να νιώθετε σήμερα έξω από τα νερά σας ενώ θα προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της ημέρας θα σας πιάσει πανικός. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε. Γενικά είναι μία μέρα με σκαμπανεβάσματα και καλό είναι να είστε σε εγρήγορση, αποφεύγοντας τη βιασύνη.   Ένα καινούριο ειδύλλιο αρχίζει να δημιουργείται με κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον και θα είστε μες στην αδημονία για να πάτε στη δουλειά σας, σε αντίθεση με άλλες φορές που μπορεί να πηγαίνατε με το στανιό. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσετε τους τύπους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάπου έχετε χάσει τη διάθεση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και είναι κάτι που οφείλεται σε οικονομικά και διαδικαστικά θέματα που σας απασχολούν, επειδή όμως η μόνη οδός για να επιλύσετε τα όποια θέματα σας είναι μέσω της εργασίας σας, μην παρατάτε τις προσπάθειες. Στο χέρι σας είναι να ανατρέψετε τα γεγονότα και να να βελτιώσετε τη ζωή σας.   Οικογένεια και φίλοι είναι κοντά σας και δεν πρέπει να το ξεχνάτε, ειδικά σε φάσεις που νιώθετε μόνοι και αβοήθητοι. Στην προσπάθεια σας να μην επιβαρύνετε έστω και ψυχολογικά τους άλλους τα κρατάτε όλα μέσα σας και επιβαρύνετε την υγεία σας. Δεν είναι κακό να επικοινωνείτε τα προβλήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είστε οι πιο πρόσχαροι, όταν όμως συναντάτε εμπόδια, γίνεστε πολύ γκρινάριδες και σε κάποιες φάσεις οι απαιτήσεις σας μπορεί να είναι εκτός πραγματικότητας. Σήμερα που η διάθεση σας είναι καλή και βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, αξιοποιείστε τη δυναμική σας προς όφελός σας και μη χάνετε καθόλου χρόνο.   Πού σας χάνουν πού σας βρίσκουν, είστε κολλημένοι σε μία οθόνη και παρακολουθείτε τις κινήσεις του πρώην σας. Συνεχίστε έτσι και σε λίγο καιρό δεν θα έχετε καμία διάθεση για φυσική επαφή με κόσμο. Προσπαθήστε να κοινωνικοποιηθείτε και αφήστε στην άκρη το μαραφέτι.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τις συνεργασίες σας και μην επαφίεστε στη σιγουριά που μπορεί να αποπνέουν ορισμένοι καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εξαπάτησης. Αν σας προσλάβουν σε μια καινούρια δουλειά, φροντίστε να κατοχυρωθείτε, γιατί δεν θα θέλατε να δουλεύετε για κανένα τρίμηνο δοκιμαστικά και να φύγετε στο τέλος με τα χέρια στις άδειες τσέπες σας.   Αλλαγές προβλέπονται στον οικογενειακό τομέα και για κάποιους από εσάς μπορεί να σημαίνουν την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια, ενώ για κάποιους άλλους την έξοδο ενός μέλους από την οικογένεια. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ έχετε ένα σωρό σημαντικά θέματα για να επιλυθούν και αντί να ψάχνετε τρόπους για να βγείτε από το αδιέξοδο, ασχολείστε με ίντριγκες και κουτσομπολιά, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω καίρια ζητήματα που θα τα βρείτε όμως, πολύ σύντομα μπροστά σας. Ίσως να είναι και ένας τρόπος να ξεχνάτε τα προβλήματά σας, μην αδιαφορείτε όμως εντελώς για αυτά.   Δίας και Αφροδίτη ευνοούν τον αισθηματικό τομέα και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μελλοντικά σχέδια από κοινού με το ταίρι σας. Γάμος και σχέσεις διανύουν μια περίοδο ηρεμίας και όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που θα πρέπει να τις απολαμβάνετε με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να αλλάξετε κατεύθυνση σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την υπάρχουσα δουλειά σας. Αν αναζητάτε εργασία, στείλτε βιογραφικά, ξεσκονίστε τις επαφές σας και επικοινωνήστε μαζί τους, δίχως να ντρέπεστε να εκφράσετε τις ανάγκες σας.   Οι πιέσεις από την οικογένεια σχετικά με γάμους και καταστάσεις που σας προκαλούν αναφυλαξία θα γίνουν η αιτία να ψυχραθούν οι σχέσεις σας, αλλά ίσως να είναι κι ο μόνος τρόπος ώστε να περάσετε ένα διάστημα μόνοι σας και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα σήμερα και ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε κατεύθυνση στη δουλειά σας, ή να συμπεριλάβετε μια ακόμα δραστηριότητα παρεμφερή με την υπάρχουσα εργασία σας, που θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων σας αλλά και των ευθυνών σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι καθοριστικής σημασίας.   Θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για ορισμένα άτομα που ενδεχομένως να είχατε παρεξηγήσει εξαιτίας των πιέσεων που δεχόσασταν για αρκετό διάστημα. Τώρα που έχετε βρει τις ισορροπίες μέσα σας, καλό θα είναι να δώσετε τόπο στην οργή και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δυναμικές όψεις του Δία με τον Άρη προκαλούν αυξημένη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και είστε περισσότερο πρόθυμοι να εντείνετε τις προσπάθειές σας, κάτι που θα φέρει επιτυχίες στα επαγγελματικά σας και συνεπώς αύξηση του εισοδήματός σας. Παρόλα αυτά, πρέπει να είστε μετρημένοι στις κινήσεις και κυρίως στα λόγια σας.   Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια και κυρίως στα ηλικιωμένα μέλη και η αλήθεια είναι πως ένα άγχος σας πιάνει κατά διαστήματα σχετικά με την υγεία τους, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην επιφάνεια το ενδιαφέρον και η ανησυχία σας με τη μορφή ονείρων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αύξηση του εισοδήματός σας ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας και ξεπερνάτε όλες τις ανασφάλειες που σας κρατούσαν στάσιμους. Κάποιες προτάσεις συνεργασίας που θα προκύψουν μπορεί να σας προβληματίσουν αρχικά, αλλά καλό θα είναι να μην απορρίψετε τίποτα εξαιτίας του ήδη φορτωμένου σας προγράμματος, καθώς τέτοιες ευκαιρίες δεν σας δίνονται συχνά.   Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και μην αποφεύγετε συνεχώς τις προτάσεις για εξόδους που σας κάνουν προφασιζόμενοι προβλήματα υγείας, γιατί στο τέλος θα αρρωστήσετε πραγματικά και δεν θα σας πιστεύει κανείς. Βάλτε σε προτεραιότητα την αναψυχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ορισμένες ατυχίες στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία δίχως να πέσει το ηθικό σας καθώς από σήμερα αρχίζει να βελτιώνεται η κατάσταση και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Κάποιες ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με οφειλές προς το Δημόσιο μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.   Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς υπάρχουν ζητήματα με ορισμένα οικεία σας πρόσωπα που είναι στον αέρα και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εγκαίρως τις καταστάσεις, προτού ξεφύγουν από τον έλεγχό σας.

 ΙΧΘΥΣ

Ίσως αποφασίσετε να διαθέσετε ορισμένα χρήματα για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ή για να αγοράσετε καινούριο εξοπλισμό. Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική μέρα και η ζωτικότητά σας θα είναι στα ύψη, οπότε θα πρέπει να αξιοποιήσετε όλη αυτή σας την ενέργεια εποικοδομητικά. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές.   Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αρμονία στη σχέση σας και είναι ιδανική στιγμή για γάμο ή για συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Αφροδίτη και Δίας αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας και καθώς καταφέρνετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, η ερωτική σας ζωή είναι σε άνθηση.

Πηγή: www.lifo.gr