Στις 13 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο μας η τελευταία πανηγυρική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της επιμελητηριακής περιόδου 2012 – 2017. Κλήθηκαν και παρέστησαν, εκτός από τα μέλη Δ.Σ., οι νέοι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του επιμελητηριακού θεσμού. Συζητήθηκαν τα θέματα και εγκρίθηκαν όλα ομόφωνα. Ο προϋπολογισμός 2018 καθώς και το αίτημα της εταιρίας «Αναπτυξιακή Ν. Ξάνθης – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ» για την παραχώρηση χώρου προκειμένου να μεταφερθεί το αρχείο της εταιρίας ώστε να μπορέσουν να διευκολυνθούν οι εκκαθαριστές και να γίνει η εκκαθάριση.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκανε αναφορά στις ψευδείς ειδήσεις που είχαν διαρρεύσει πριν 2 χρόνια ότι δήθεν είχε μεταφερθεί στο Επιμελητήριο και είχε χαθεί το αρχείο της Αναπτυξιακής Ν. Ξάνθης. Ο κ. Μωραΐτης πρότεινε στο Σώμα το θέμα να αναβληθεί και να αποφασίσει, μετά τις εκλογές, το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης έγινε συνέντευξη τύπου στην οποία παρέστησαν οι 4 επιχειρηματίες που εκπροσώπησαν τις 4 επιχειρήσεις τις Θράκης:

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΤΖΕΜΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ Α.Ε.
  • ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ Ι & ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ε.Ε – ΝΟΣΤΙΜΑ

 

που συμμετείχαν και κατέκτησαν Βραβείο Guinness για τον μεγαλύτερο Καβουρμά στον κόσμο, μήκους 15,1 m, διαμέτρου 16,5 cm και βάρους 297,8 kg.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ