Ο επαναληπτικός της εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Κροατία είναι στο επίκεντρο του Κυριακάτικου προγράμματος.

Κυριάκη κι έφτασε ο επαναληπτικός αγώνας της Εθνικής μας με την Κροατία. Η Ελλάδα μετά το καταστροφικό πρώτο παιχνίδι, χρειάζεται ένα “θαύμα” για να βρεθεί στη Ρωσία το καλοκαίρι. Μεγάλο φαβορί απέκτησε μετά το πρώτο ματς και το άλλο ζευγάρι της ευρωπαϊκής ζώνης που παίζει την ίδια μέρα.

Ρίξε μια ματιά σε μια μεγάλη ποικιλία από προγνωστικά στοιχήματος.

Κυριακή βράδυ. Στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ώρα 21:45. Τότε θα γίνει η σέντρα του αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία. Ο πρώτος αγώνας έληξε μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της Κροατικής κυριαρχίας. Τελικό σκορ 4-1. Η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας πριν το ματς ήταν δεδομένη. Απλά κρατήσαμε όλοι μια “πισινή”. Δε χρειάστηκε. Στον επαναληπτικό βέβαια τα πραγματα -θεωρητικά- ξεκινούν από 0-0. Χρειαζόμαστε ένα 3-0 για να περάσουμε; Από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Μόνο ο χρόνος θα μας δώσει τις πραγματικές απαντήσεις όμως.

Λίγο νωρίτερα, στις 19:00 η Ελβετία θα υποδεχτεί τη Βόρειο Ιρλανδία. Στο πρώτο ματς οι Ελβετοί κέρδισαν μ’ ένα πολύ αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά παρά το γεγονός αυτό έδειξαν στοιχεία ανωτερότητας σε όλο το παιχνίδι. Με βάση αυτό καλούνται να πορευτούν και στο μεθαυριανό αγώνα, εκτός αν θέλουν να πέσουν θύματα εκπληξης από τους ψυχωμένους -αλλά με δεδομένο ταβάνι- Βορειοϊρλανδούς. Ενδιαφέρον έχει και η αντιμετώπιση από πλευράς διαιτησίας-ομοσπονδίας για τις “γκρίνιες” των βορειοϊρλανδών μετά το αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος τους.

Παιχνίδια έχουμε και στη ζώνη της Αφρικής, αλλά βαθμολογικά είναι αδιάφορα. Το Κονγκό παίζει με την Ουγκάντα και η Γκάνα φιλοξενεί την Αίγυπτο. Αδιάφορος όμιλος, αφού το πέναλτι του Σαλάχ έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στους “Φαραώ”. Τώρα, απλά πρέπει να γίνουν τα παιχνίδια για να “βγει η υποχρέωση”.