Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα. Στην Κροατία θα δώσει το πρώτο από τα δυο παιχνίδια για τη συμμετοχή της στα τελικά της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης!

Η ώρα της Εθνικής έφτασε. Η ώρα της κρίσης για το συγκρότημα του Μίκαελ Σκίμπε, έφτασε. Στο “Μαξιμίρ” του Ζάγκρεμπ, η Κροατία θα υποδεχτεί την Ελλάδα με στόχο να ξεκαθαρίσει (κατά το δεύτερο ημίχρονο) ποια ομάδα θα συμμετάσχει στα τελικά του Μουντιάλ 2018. Έχει άλλη μια μάχη για τα play-off της Ευρώπης, ωστόσο είναι και αυτή αμφίρροπη ! Έχει και μπάσκετ. Καλώς ήλθατε στην Πέμπτη μας!

Για να δείτε μια μεγάλη ποικιλία από Προγνωστικά !

Κροατία – Ελλάδα λοιπόν. Η Κροατία φαντάζει αυτή τη στιγμή το φαβορί του ζευγαριού. Και είναι. Δεν μπορείς να μην τον δεχτείς. Μόνο και μόνο το Λουκά Μόντριτς να δεις, τον πιο έντονο κόσμο στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ταλέντο για τους Κροάτες υπάρχει μπόλικο. Τις περισσότερες φορές υπήρξε τα τελευταία χρόνια. Σε άλλα πράγματα χάστερούν. Είναι τα ίδια ακριβώς που υπερτερεί η Εθνική μας ομάδα. Σκληράδα, “τσαγκανό”, επιμονή και προσήλωση στον στόχο. Αυτό τους έκοψε τη διάκριση -και- στη Γαλλία το καλοκαίρι, όταν έκαναν στο γήπεδο μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης. Η Ελλάδα πάει ως αουτσάιντερ στο “Μαξιμίρ”. Ο αγαπημένος της ρόλου. Ο Σκίμπε το ξέρει και ποντάρει πολλά σ ‘αυτό. Αν δεν είχε τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας (Παπαστατόπουλος, Μανωλάς), θα ήταν ακόμα πιο αισιόδοξος. Ξέρει πως μ ‘ ένα καλό αποτέλεσμα το “Γ. Καραϊσκάκης” θα κάνει την δουλειά του, την Κυριακή. Κι αυτό θα κυνηγήσει.

Την ίδια ώρα, η Βόρειος Ιρλανδία υποδέχεται την Ελβετία. Ένα άλλο μάτς για τα play-off του Μουντιάλ 2018. Ιδιαίτερα αμφίρροπο καθώς κανένα από τα δύο δεν μοιάζει ικανό να “τελειώσει” νωρίς. Η Μεγάλη Βρετανία μοιάζει πιο «σκληρή», πιο «ομάδα» πιο πεπεισμένη για το στόχο, ενώ η Ελβετία είναι πιο ποιοτική σε μονάδες και διαθέτει παίκτες με σημαντικό ρόλο και εμπειρία από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Οψόμεθα!

Παραλληλα με τα δυο ματς ποδοσφαίρου, έχουμε και την μπάσκετκι. Τέσσερα παιχνίδια Ευρωλίγκα. Ενδιαφέρουσες αναμέτρηση. Μπορεί να μην υπάρχει παρουσία ελληνικής ομάδας αυτή την ημέρα, αλλά οι υπόλοιποι αναμένεται να μας αποζημιώσουν. Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Βαλένθια, η Μακάμπι φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτη σε ένα από τα πιο ιστορικά ντέρμπι της ηπείρου. Ο Μιλάνο υποδέχεται τη Ζαλγκίρι του φοβερού Σαρούνα Ιακωβέβιτσιους και η Μπαρτσελόνα παίζει με τον Έφη του Βέλιμιρ Περασοβιτς που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν.