Το “κλάσικο” της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Ντόρτμουντ και Μπάγερν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το Σάββατο. Ενδιαφέροντα παιχνίδια υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα πάντως.

Σάββατο έφτασε και το πρόγραμμα μας γεμίζει πάλι. Γεμάτες από αγώνες, από προγράμματα μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και τέτοιου είδους. Ντερμπι μπορεί να μην έχει (εκτός από την προηγούμενη φορά), εκτός από ένα στο Μπουντεσλίγκα. Αλλά αυτό το ένα, μας αρκεί!

Για να ρίξετε μια ματιά και ενημερώσου. Όλες οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχημάτων είναι εδώ!

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, αρχίζουμε με το ελληνικό πρωτάθλημα. Την αγαπημένη Σουπερλίγκ! Ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη στο ντερμπι πηγαίνει στην Τρίπολη να παίξει με τον Αστέρερ (19:30). Δυσκολλή εξόδου, ειδικά μετά από ένα παιχνίδι που “αδειάζει μπαταρίες”. Λίγο πριν, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ατρόμητος, φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Πανιώνιο. Πρόκειται για σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον μάτς. Όλοι περιμένουν το γκέλα των Περιστεριωτών που θα ρίξουν από την κορυφή, ενώ στο Πανιώνιο τους είναι “γνωστό” αυτή η κατάσταση, αφού τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν υπερβάσεις. Τέλος, πριν το μεσημέρι, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη στο Αγρίνιο.

Στη συνέχεια θα πάμε στη Γερμανία. Και αυτό γιατί στο Μπουντεσλίγκα έχουμε το μεγαλύτερο ντέρμπι της ημέρας. Το “Der Klassiker”! Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερ Μονάχου (19:30). Βρήκε ρυθμό η Μπάγερ με τον Χάινκς, τον έχασε η Μπορούζια που δεν μπορεί να «στρέψει» τη νίκη. Θα έχουμε και απουσίες τους και αυτές θα παίξουν το ρόλο τους. Στα υπόλοιπα ματς, η Γερμανία υποδέχεται το Στουτγκάρδη σε μια ντετερμπακ διαμονή, η Γκλάντμπαχ που αναζητά τη σταθερότητα φιλοξενεί το Mainz, η Λειψία φιλοξενεί το Χανόβρο στη μάχη των “overachievers”, το Φραϊμβούργο υποδέχεται τη Σάλκε και η Αουγκσμπουργκ παίζει με τον Μπάγερ Λεβερκούζεν .

Στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λίγκ. Αρκετά “ήσυχη” μέρα. Η ηνωμένη πριν από την καταστροφή που λέει; Ε, αυτό. Γιατί η Κυριακή θα γίνει πραγματική χαμός. Ας περιμένει την Κυριακή, όμως. Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας θα γίνει σίγουρα στο Λονδίνο, όπου το West Ham εγκαινιάζει το Λίβερπουλ. Ο άλλος που δεν θέλει ο Μπίλιτς να κερδίσει το Λίβερπουλ, ενώ ο Κλόπ προσπαθεί να βρει σταθερότητα για τους “κόκκινους”. Το Στόουκ παίζει με την Λέστερ το μεσημέρι (14:30), ενώ τα 17:00 είναι τα Νέα Υόρκη – Μπόρνμουθ, Σαουθάμπτον – Μπέρνλι, Σουόνσι – Μπράιτον και Χάντερσφιλντ – Γουέστ Μπρμ.

Στην Ισπανία έχουν τέσσερα ματς, αλλά ίσως πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα της ημέρας. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ (21:45) στη Σεβίλλη. Ένα μάτς που θα μπορούσε να μας προσφέρει συναντήσεις. Αν η Σεβίλλη άφησε για λίγο την άκρη του μπέρδεμα που έχει στο κεφάλι και εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που μερικές φορές βγαίνει από το Μάρτσα φέτος. Πρώτη φορά (17:15), η Λα Κορούνια υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτη. Ωραίο μάτς θα είναι κι αυτό. Η Βαλένθια φιλοξενεί την Λεγανιές, ενώ η Αλαβές παίζει με την Εσπανιόλ.

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε στην έδρα της μαχητικής Ανζέ του Μουλέν. Θα πρέπει να αυξήσουν τα στροφές για να τα καταφέρουν. Το Μονακό του Ζάρντιμ προσπαθεί να βρει το ρυθμό της και να υποδέχεται τη Γκίκαμπουμπ. Τα υπόλοιπα ματς είναι Ναντ – Τουλούζ (Παλαίμα να μείνει κοντά στο τετράδα της Νάντ), Μονπελιέ – Αμιέν και Τρούα – Στρασβούργο στην μάχη των νεοφώτιστων.

Τέλος, στην Ιταλία έχουμε δύο παιχνίδια. Στο ένα, η Μπολόνια υποδέχεται την Κροτόνε. Στο άλλο έχουμε μια πόλη χωρισμένη στα δυο. Η Γένωση διαιρείται! Τζένοα εναντίον Σαμπντόρια! Απογοητεύει η Τζένοα, εντυπωσιάζει την Σαμντόρια. Όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα βράδυ όμως!