Παραδοσιακά, η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πλέον κρίσιμη στη φάση των ομίλων. Εκεί που γίνονται τα πρώτα ξεκαθαρίσματα.

Βρέθηκε με το καλύτερο στο δεύτερο γύρο των ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί που αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεχωρίζουν οι ποιες ομάδες θα πάνε που. Ποιες θα πάνε στη φάση των “16”, ποιες θα “υποβαθμιστούν” στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα συνεχίσουν να παίζουν Ευρώπη και φυσικά ποιοι θα πάνε … στο σπίτι τους! Παραδοσιακά η τέταρτη αγωνιστική είναι η πιο κρίσιμη των ομίλων και η συγκεκριμένη Τετάρτη, αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία!

Ενημερωθηκες; Έρχονται Μόνιμες Άδειες Υποκατάστασης και στη χώρα μας!

Την Τρίτη είχαμε δράση στις τέσσερις πρώτες ομάδες (1-4), την Τετάρτη πάμε στα υπόλοιπα (5-8). Με μια πρώτη ανάγνωση στο πρόγραμμα, “κυκλώνει” κανείς δυο ματς. Και τα κυκλώνει καλά.

Για τον 6ο όμιλο, η Νάπολη υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Οι Άγγλοι πέτυχαν το “3 στα 3” με την νίκη τους στους Ιταλούς μέσα στο “Ετσιχάντ” και τώρα καλούνται να πάνε στην πόλη της “Μαφίας” για να εξασφαλίσουν και την πρώτη θέση. Οριακή νίκη ήταν η πρώτη με τους “παρτενοπέι” ίσως να μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο από το 2-1 και τις εντυπώσεις. Τώρα, η ανάγκη νίκης είναι επιτακτική καθώς σε διαφορετική περίπτωση μένουν με το “ενάμισμα πόδι” εκτός από τη συνέχεια.

Στον 8ο όμιλο, γίνεται ίσως το ματς της ημέρας μεταξύ του Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ματς του “Σ. Μπερναμπέου” ​​η Τοτεναμ πήρε το 1-1 και μπορεί με νίκη να βγει πρώτη στην ομάδα. Η Ρεάλ βιώνει μια κρίση, ειδικά εντός της Ισπανίας, με τα συνεχόμενα γκέλοι και την παρατεταμένη ντεφορμάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μια νίκη στην Αγγλία σίγουρα θα θάλλαζε το κλίμα για την “βασιλική”.

Η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα για αυτή την ημέρα, ίσως είναι ο έβδομος. Εκεί που η Μπεσίκτας με το “3 στα 3” πήρε μια σοβαρή προοπτική, αλλά ακόμα έχει δρόμο την υπόθεση. Οι Τούρκοι υποδέχονται τη Μονακό που κέρδισαν με 1-2 στην πρωτεύουσα. Οι γάλλοι χρειάζονται άμεσα βαθμούς για να μην απολαύσουν πρόωρα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό το παιχνίδι θα γίνει νωρίτερα απ ‘όλα (19:00). Στο άλλο παιχνίδι, η Πόρτο υποδέχεται τη Λειψία. Οριακή νίκη για τους Γερμανούς στο πρώτο ματς, σίγουρα θέλουν να πάρουν την εκδίκηση τους “δράκους” που είναι στο -1 από τους “bulls”.

Για τον 5ο όμιλο, η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Μάριμπορ και τη Σεβίλλη στην Σπάρτακ Μόσχας. Οριακή βαθμολογία (από Λίβερπουλ και Σπάρτακ και 4η Σεβίλλη). Οι Άγγλοι θα έχουν εύκολο -λογικό έργο απέναντι στον Μαριμπορ, στο άλλο μάτς όμως θα γίνει πραγματικός αγώνας! Λίγο το ντεφορμάρισμα της Σεβίλλης που οδηγεί τους αντιπάλους στο να πιστέψουν ότι μπορεί να κερδίσουν, λίγο στο 5-1 του πρώτου ματς που φαίνεται να έχει επιπλήσει τους Ισπανούς για εκδίκηση μας κάνουν να νιώθουμε ωραία πράγματα!

Τελευταία άφησε δυο μάτς, από τις ομάδες 6 και 8. Για την 6η ομάδα, η Σάχταρ υποδέχεται τη Φαινορντ. Μεγάλο φαβορί οι Ουκρανοί, αφού οι πρωταθλητές της Ολλανδίας έχουν αποδείξει χαμηλότερες από τις περιστάσεις μέχρι τώρα. Γι ‘αυτό και βλέπουμε κάτι 1.40 στο άσσο. Με τη νίκη της Σάχταρ και τη νίκη της Νάπολι, τελειώνει το θέμα “προεπιλογή” για την ομάδα αυτή.

Για τον 8ο όμιλο, η Μπορούσια υποδέχεται στο “Σιγναλ Ιντούνα Παρκ” στον ΑΠΟΕΛ. Οι Γερμανοί έχουν απογοητεύσει με το μόλις ένα σημείο στις πρώτες 3 αγώνες και σίγουρα χρειάζονται νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση για να πάρουν λίγη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Λέτε να κάνει κανείς το καλό της ΑΠΟΕΛ της Δόης και να αφήσει εκτός της σπουδαίας Ντόρτμουντ;