Τετάρτη θα περάσει με αγώνες κυπέλλου σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία με εννιά ματς και φυσικά Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό να δίνει ένα απίστευτα δύσκολο ματς!

Σε παρόμοιους ρυθμούς με την Τρίτη, θα κινηθεί και η Τετάρτη. Με περισσότερα παιχνίδια για την Σέριε Α και την εμβληματική αγωνιστική της, με παιχνίδια του κυπέλλου στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και αγωνιστική για την Ευρωλίγκα με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Για να ρίξετε μια ματιά σε μια μεγάλη ποικιλία προγνωστικών !

Αρχίζουμε με τα ενόματα εντός των συνόρων. Το κύπελλο Ελλάδος. Έξι παιχνίδια συνολικά, με τους Ολυμπιακούς και ΠΑΟΚ να έχουν ματς από τους μεγάλους. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα του Αχαρναϊκού και ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Απόλλων Πόντου. Εύκολα θεωρητικά ματς για τους δύο συλλόγους. Το πιο ενδιαφέρον ίσως μάτς αναμένεται να είναι το Άρης – Πανιώνιος. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι Εργοτέλης – Ξάνθη, Λάρισα – Παναχαϊκή, Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός.

Στην Ιταλία είπαμε, έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Εννιά ματς θα έχει το πρόγραμμα! Εννιά! Το σπουδαίο ντέρμπι δεν υπάρχει αυτή τη φορά, αλλά το ενδιαφέρον δεν μειώνεται. Ο πρωτοπόρος-καννονικά- Η Ναπολί πηγαίνει στην έδρα της Τζένοα. Πρέπει να κερδίσει αν θέλει να είναι μόνος πρώτος και πάλι. Η πρωταθλήτρια της Γιουβέντους, η οποία υποσχόταν τη Σπαλ, η Ρόμα που επιθυμεί να “ζωντανέψει” ξαναδίνει την Κροτόνε, ο Λάτσιο που έχει σπουδαίες προσδοκίες φέτος φτάνει στη δύσκολη έδρα της Βολωνίας, ενώ η Μίλαν με το Μοντέλα στο πάγκο (ακόμα) πηγαίνει στην έδρα της Κίεβο. Τα υπόλοιπα ματς είναι Αταλάντα – Βερόνα, Κάλιαρι – Μπενεβέντο, Σασουόλο – Ουντινέζε, Φιορεντίνα – Τουρίνο.

Στην Αγγλία, το Καραμπάο Κάπ έχει μόλις δύο μάτς την ημέρα, αλλά τι ματς! Ο Τσέλσι παίζει με την Έβερτον, στο πρώτο ματ μετά την αποχώρηση του Ρονάλντ Κουμάν. Τα “μπλε” δεν δείχνουν διασκεδαστικά να κυνηγήσουν το Λίγκ Κάπ, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα ματς στην τύχη του. Στο άλλο παιχνίδι, η Τότεναμ υποδέχεται τη Βουλή Χαμ. Ο Ποκετίνο αναμένεται να κάνει ροτέσιον. Οι στόχοι του παραμένουν υψηλοί και το Λιγκ Καπ δεν περιλαμβάνεται μέσα σ ‘αυτούς. Η Βουλή Χάμ ψάχνει ματς για να “ξεφύγει από την ενότητα”. Κι αυτό είναι ένα τέτοιο παιχνίδι.

Στη Γερμανία έχουμε και πάλι κύπελλο. Και πάλι πολλά ματς, όμως είναι αυτό που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον! Φυσικά μιλάμε για τη Λειψία – Μπάγερν. Ένα παιχνίδι που άνετα θα χαρακτηριστεί ως πρώτος τελικός, αφού μιλάμε για τους δυο από τους τρεις εκπροσώπους της Μπουντεσλίγκα στο Champions League. Η Λειψία θέλει να κάνει μια καλή πορεία στο κύπελλο (αν γίνει να το σηκώσει κιόλας), η Μπάγερ με τον Χιάνκες στο πάγκο ψάχνει να βρει φόρμα. Αναμένονται ωραία πράγματα. Έχουμε κι άλλα ματς με ομάδες πρώτης κατηγορίας βέβαια. Όπως το Βέρντερ – Χοφενχάιμ ή το Χέρτα – Κολωνία και Βόλφσμπουργκ – Αννόβερο.

Στην Ισπανία έχουν τέσσερις αγώνες για το Κοπά Ντελ Ρέι. Με εξαίρεση του Ειμπάρ – Θέλτα και ίσως το Βαγιαδολίδ – Λεγανείς, οι υπόλοιποι έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Στη Γαλλία έχουμε την συνέχεια του Λιγκ Κάπ. Σε τρία ματς (από τα οκτώ συνολικά) έχουμε παιχνίδια μεταξύ ομάδων της πρώτης κατηγορίας. Πρόκειται για Strasbourg – Σεντ Ετιέν, Ντιζόν – Ρεν, Τρούα – Αμιέν.

Τέλος, όπως είπαμε έχουμε Ευρωλίγκα. Τέσσερα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να παίξει ένα παιχνίδι που θεωρητικά μοιάζει χαμένο. Πάει στη Ρωσία να παίξει με την ΤΣΣΚΑ (20:00). Η ΤΣΣΚΑ είναι ίσως η ομάδα με τον πληρέστερο ρόστερ στο φετινό διοργανωτικό. Στα υπόλοιπα μάτς, έχουμε δυο “πολιτικούς”. Η Φενέρ ​​γιορτάζει την Έφη και η Μπασκόνια φιλοξενεί τη Βαλένθια. Θεωρητικά φαβορί και σε δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι. Θεωρητικά. Σε άλλη ματς, η Ουνικάχα θα παίξει με την Μπάμπεργκ. Καλά έχει ξεκινήσει η Μαλάγα (νίκη με Φενέρ, αντιστρέφει το Ολυμπιακό), ενώ η Μπάμπεργκ μετράει δύο απώλειες. Πρέπει να “ξυπνήσει” η ομάδα των Ζησιών, Τρινκιέρι.