Σημεία των καιρών; Ατιμωρησία; Στενές επαφές αγνώστου τύπου της κυβέρνησης με τις “συλλογικότητες”;  Άνανδρα ανθρωποειδή που ποδοπατούν  την έννομο τάξη και μία κυβέρνηση απλός παρατηρητής.

Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν δοκίμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι

Οι τρεις Ευέλπιδες προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια – Νοσηλεύονται προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με εκδορές και θλαστικά τραύματα

Στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα, έλαβε χώρα ένα απίστευτο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα νεαρών εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκε φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες.
Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι που προφανώς ήταν με άδεια από το Σχολή τους και επέστρεφαν σε αυτήν, προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια.
Προηγουμένως όμως οι νεαροί που τους είχαν επιτεθεί πρόλαβαν και τους χτύπησαν γι’ αυτό και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο να τους παραλάβει καθώς- όπως λένε μάρτυρες- έφεραν ελαφρά τραύματα.

Οι πρωτοετείς Ευέλπιδες νοσηλεύονται προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς φέρουν εκδορές και θλαστικά τραύματα, όμως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη συγκέντρωση ακροδεξιών κατά του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου και την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών.
Είχαν προηγηθεί επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος όπου είχαμε έναν τραυματισμό διαδηλωτή και την αστυνομία να κάνει χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η άνανδρη επίθεση κατά των Ευέλπιδων επιβεβαιώνει το κλίμα ανασφάλειας το οποίο επικρατεί και στην πρωτεύουσα και σε ολόκληρη τη χώρα.

Προφανώς, για τον κ. Τσίπρα, το θέμα είναι ίσως ανεπίκαιρο.

Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε πρωτίστως την απαίτηση να βρεθούν οι δράστες.

Ευχόμαστε στους Ευέλπιδές μας καλή ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά τους».

Από τον Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

Ο τομέας άμυνας του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την αναίτια επίθεση εις βάρος των τριών Ευέλπιδων που είχε ως αποτέλεσμα τόσο τον τραυματισμό των ιδίων όσο και τον τραυματισμό του οπλίτη και των τριών ακόμα διερχόμενων πολιτών από το σημείο εκδήλωσης της επίθεσης. Αφού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για όλους όσους έπεσαν θύμα της επίθεσης ζητούμε, για μία ακόμη φορά, την σύλληψη των ενόχων.