Πέμπτη με ποδόσφαιρο (Γιουρόπα Λιγκ) αλλά και μπάσκετ (Ευρωλίγκα). Στο ποδόσφαιρο παιχνίδι έχει η ΑΕΚ με τη Μίλαν, ενώ στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάμπεργκ.

Ένα πολύ ωραίο και γεμάτη Πέμπτη έχουμε μπροστά μας. Ένα Πέμπτη με πολύ ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Με Γιούροπα Λίγκ και Ευρωλίγκα! Αλλά και μια Πέμπτη όπου θα έχουμε εκπροσώπηση της χώρας μας και στα δύο αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ πάει στο “Σαν Σίρο” να παίξει με την σπουδαία Μίλαν και στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Μπάμπεργκ!

Έρχονται οι Μόνιμες άδειες στοιχήματος στην Ελλάδα! < / p>

Γεμάτη Πέμπτη όπως είπαμε. Ποδοσφαιρικά έχουμε ένα αχανές πρόγραμμα ελέω Γιουρόπα Λιγκ. Με 24 αγώνες στο πρόγραμμα! Φυσικά και η μάτς που μας ενδιαφέρει περισσότερο από τα υπόλοιπα είναι η Μίλαν – ΑΕΚ. Μια Μίλαν που ψάχνει παρά τις μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού. Είναι πρώτος στην ομάδα και με νίκη επί της ΑΕΚ ουσιαστικά ξεπερνάει με την προκήρυξη. Και ένα ΑΕΚ που θέλει να δείξει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά στο υψηλό επίπεδο και μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια ομάδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, αυτά που ξεχωρίζουμε είναι: Καταρχάς, το Νις – Λάτσιο. Μάριος Μπαλοτέλι εναντίον Λάτσιο, με τους Ιταλούς να προέρχονται από σπουδαίο διπλό στην Γιουβέντους. Η Νις στην έδρα της είναι καλή και φέτος δείχνει πως θέλει να «χτυπήσει» τον Γιουρόπα Λιγκ.

Χοφενχάιμ – Μπασακσεχίρ. Η Χοφενχάιμ του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ζει μια πολύ περίεργη σεζόν. Με πολλά ματς, με απαιτήσεις-επιπλέον- και με σκηνές για τον 29χρονο τεχνικό να “δώσουν και να πάρουν”. Η Μπασακσεχίρ έδωσε πολλά λεφτά το καλοκαίρι για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα για το Γιουρόπα Λιγκ και γέμισε το ρόστερ της με έμπειρα ονόματα των ευρωπαϊκών χώρων. Ωραία μάτς.

Έβερτον – Λυών. Ίσως το πιο σημαντικό μάτς της ημέρας. Το Έβερτον δεν πήγε καλά και παρά τις σπουδαίες μεταγραφές του καλοκαιριού, δεν έχει βρει ρυθμό. Ο Κούμαν ακούει αρκετή γκρίνια μέχρι τώρα και ένα ακόμη κακό αποτέλεσμα μπορεί να αποβεί μοιραίο. Η Λυών μπορεί να παίξει τρομακτικά γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο αφού στο ρόστερ της διαθέτει ικανότατους ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συχνά προς το παρόν. Αναμένεται ωραίο μάτς πάντως.

Όπως είπαμε όμως, εκτός από το ποδόσφαιρο, η Πέμπτη μας θα έχει και μασκέτακι. Καταρχήν να πει ότι άρχισε το ΝΒΑ (από τα ξημερώματα της Τετάρτης) και έτσι κάθε μέρα έχει θέαμα! Επιστρέφουμε στα δικά μας. Ευρωλίγκα, ημέρα δεύτερη. Το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που έχασε από την Μπαρτσελόνα του έφερε κουκλουδίσματα. Οι “πράσινοι” υποδέχονται την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ και θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Οι Γερμανοί των Ζησιών, Τρινκιέρι, έχασαν και αυτοί στην πρεμιέρα, οπότε περιμένε την αντίδραση και από αυτούς.

Το παιχνίδι της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ υποδοχής της ΤΣΣΚΑ. Παιχνίδι – Τελική Τέταρτη και όλοι περιμένουν την επιστροφή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο γήπεδο που λατρεύτηκε. Ο “κολλητός” του πάντως, η Φελίπε Ρέγιες έσπασε λέγοντας πως έχει προετοιμάσει την “κατάλληλη υποδοχή” του. Γεμάτο ρόστερ η Ρεάλ, ακόμα πιο γεμάτο η ΤΣΣΚΑ που ξεκινάει από τη θέση του αγαπημένου φέτος. Στ ‘άλλα δυο ματς, η Μακάμπι υποδέχεται την Μπασκόνια και η Μιλάνο που δυσκολεύει αρκετά την ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπη, Φενερμπαχτσέ που έχασε στο προκριματικό από την Ουνικάκα.