Οκ είπαμε, ενίοτε οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης γίνονται και ρεπόρτερ γίνονται και φωτογράφοι και αναδεικνύουν θέματα τα οποία ενισχύουν την δική τους θέση απέναντι στις πράξεις της δημοτικής αρχής.

Ναι ο Μ. Φανουράκης έχει δίκιο. Δεν επιτρέπετε να εμφανίζονται τέτοιες εικόνες στην πόλη και μάλιστα στο κέντρο αυτής αλλά … Για να ακούσουμε όμως και την πρόταση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης τι προτείνει στην δημοτική αρχή για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα και αυτές οι εικόνες; Με δεδομένο μάλιστα ότι η δημοτική αρχή δεν μπορεί να έχει έναν υπάλληλο καθαριότητας πίσω από κάθε αγράμματο κοινωνικά, πολίτη.

Λοιπόν αγαπητέ Μ. Φανουράκη τι προτείνεις αφού ανέδειξες τώρα την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής;

Σεμινάρια στους πολίτες;

Έναν υπάλληλο καθαριότητας πίσω από κάθε “βρωμιαράκο” Ξανθιώτη;

Να μπει στα σχολεία μάθημα συμπεριφορά ούτως ώστε όταν εσύ αναλάβεις την διοίκηση του δήμου, γιατί όπως ο ίδιος καταλαβαίνεις με αυτά δεν πείθεις τους δημότες … οι σημερινοί μαθητές αφού με πρόταση της παράταξης σου  διδαχθούν κανόνες συμπεριφοράς, θα είναι έτοιμοι να ψηφίσουν την παράταξη σου αν αυτή τότε  υπάρχει.

Ελπίζω στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να έχετε ως παράταξη και μία πρόταση προς την δημοτική αρχή, μιας και αδυνατεί να καθαρίσει την πόλη από αυτού του είδους τις συμπεριφορές των Ξανθιωτών.

Αν δεν εισακουστείτε από τον δήμαρχο, τότε κρεμάστε τον στα μανταλάκια.