Υποστολή Σημαίας στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως κάθε Κυριακή απόγευμα, έτσι και σήμερα, οι Στρατιώτες του ΔΣΣ μαζί με τους Αξιωματικούς τους, έδωσαν στους Ξανθιώτες την αισιοδοξία και την ελπίδα  ότι δεν χάθηκαν όλα στην Θράκη.

Έδωσαν στους Ξανθιώτες την πεποίθηση ότι παρ όλο που τα πολιτικά λαμόγια της Αθήνας, συνοδεία των τοπικών πολιτικών παραγόντων ανεξαρτήτου θρησκείας και πολιτικών πιστεύω, παίζουν σκιερά παιγνίδια στην πλάτη τους.

Τα Στρατευμένα Ελληνόπουλα είναι εδώ,  άγρυπνοι φρουροί του Έθνους και της Θράκης.

Οι Ξανθιώτες (όπως θα δείτε στο Βίντεο), την ώρα που ακουγόταν ο Εθνικός ύμνος, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, στάθηκαν ακίνητοι αποτίοντας φόρο τιμής στην γαλανόλευκη.

Η παρουσία των Στρατιωτών του ΔΣΣ, συνοδεία της Στρατιωτικής Μπάντας, έδωσαν μία νότα ζωντάνιας στο κέντρο της πόλης, όπως άλλωστε κάθε Κυριακή μιας και οι πρώτοι πολίτες αυτού του τόπου, αντί να βρίσκονται δίπλα τους, προτίμησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα όχι γιατί έγιναν ξαφνικά φίλαθλοι, αλλά για να κάνουν πολιτικό «κονσομασιόν», κοινώς δημόσιες σχέσεις προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες εκλογές.

Να συγχαρούμε τα στρατευμένα Ελληνόπουλα που με το παράστημά τους δίνουν στην Ξάνθη αυτό που της στερεί το πολιτικό σύστημα.

ΕΥΓΕ.