Λίγες στιγμές πριν σκοράρει μ’ εντυπωσιακό φάουλ, ο Μπρίτο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα καθώς το… αστειάκι του δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Ξάνθη – ΑΕΚ….

Έχεις πάρει το φάουλ. Αρπάζεις την μπάλα στα χέρια σου κι ετοιμάζεσαι να την στήσεις. Έρχεται ο ρεφ και «λούζει» με σπρέι το σημείο γύρω από το τόπι, προκειμένου να σου δείξει πού είναι το όριο. Άθελά του, σου ρίχνει λίγο αφρό στο παπούτσι κι εσύ, σε μια… χαριτωμενιά της στιγμής, το σκουπίζεις στην κάλτσα του, χαμογελώντας του ταυτόχρονα.

Ωστόσο, αντί να εκτιμηθεί η κίνησή σου και να πάρεις αυτόματα το εισιτήριο για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (ως stand up comedian), ο διαιτητής «στραβώνει» και σου δείχνει κίτρινη κάρτα γι’ αντιαθλητική συμπεριφορά!

Δε γίνονται αυτά, είπατε; Λάθος: αυτό ακριβώς συνέβη στο 40ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ, με τον Μπρίτο να σκουπίζεται στην γάμπα του διαιτητή Παπαδόπουλου και ο τελευταίος να τον «κιτρινίζει».

Τουλάχιστον, το όλο σκηνικό είχε ευτυχή κατάληξη για τον μεσοεπιθετικό των γηπεδούχων, καθώς στην εξέλιξη της φάσης έστειλε την μπάλα με τρομερή εκτέλεση στο βάθος της εστίας του Ανέστη…

Δείτε παρακάτω το απίθανο στιγμιότυπο: