Δυστυχώς μετά τους ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΠΟΤΑΜΙ ,ΔΗΣΥ και ΚΚΕ μετά την χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή προστέθηκε και ένας ακόμη εχθρός του Ελληνισμού και της Πατρίδας μας , η ΝΔ του Κούλη ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Η ΝΔ υπέστη “πολιτικό”ευνουχισμό με την θέση της στη χθεσινή ψηφοφορία και την  πρόταση που κατέθεσε για την αλλαγή φύλου!
Δεν έχει σημασία εάν τα «κόψεις» στα 15 ή στα 18. Σημασία έχει το πολιτικό μήνυμα που στέλνεις….Το μήνυμα που έστειλαν ήταν ότι στηρίζουμε την ανωμαλία ορισμένων, αντί να στηρίξουμε τον θεσμό της οικογένειας. Αντί να προτάξουν το Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια απέναντι στη λαίλαπα του ολετήρα, αποφάσισαν οι καρεκλοκένταυροι της ΝΔ να υπερασπιστούν τον…. Αποχωρισμό των αχαμνών του Μπάμπη.
Οι ταγοί της Πειραιώς όμως μας επιφύλασσαν και μία ακόμη έκπληξη…Υπερψήφισαν την “(Ν)τροπολογία” που  αφήνει «ανοιχτό παράθυρο» σε κάποιο Πρωτοδικείο, στο οποίο θα προσφύγει είτε η «Τούρκικη Ένωση Ξάνθης» είτε κάποιος άλλος εξίσου ψευδεπίγραφος «Τούρκικος Σύλλογος» από περιοχή της Θράκης, να κρίνει ότι δεν συντρέχουν λόγοι εθνικής ή δημόσιας ασφάλειας όπως αναφέρει η ψηφισθείσα τροπολογία και να αναγνωρίσει κάποιον σύλλογο ως «Τουρκικό».
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ παραμένει προσηλωμένο  στην ιδρυτική του διακήρυξη που αναφέρεται στην προστασία  και διασφάλιση της  Εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ καλεί, τους πατριώτες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ  που ανήκουν στη ΝΔ και θεωρούν ότι το κόμμα του Κούλη ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ έγινε ο “εφιάλτης”του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ όπως, αποχωρήσουν και να ενταχθούν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ.
Ερχόμαστε…..