Για ένα υπέροχο βιβλίο αντάμωσαν οι βιβλιόφιλοι στην Ξάνθη την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου , υποδέχθηκαν  τον πρωτοεμφανιζόμενο και πολλά υποσχόμενο συγγραφέα, του βιβλίου “Σκληρές Αλήθειες”, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ο συγγραφέας κος. Μωραΐτης Ηλίας  στο Σπίτι Πολιτισμού της Φ.Ε.Ξ παρουσίασε τους ήρωες του βιβλίου και οι ομιλητές κα. Μαρίνα Κατσικίδου ΨυχολόγοςΨυχοθεραπεύτρια GESTAL και ο κος Θανάσης Μουσόπουλος συγγραφέας και φιλόλογος με την δική τους αναγνωστική προσέγγιση έριξαν φως στο ανήλιο κρησφύγετο του βιβλίου. Την οργάνωση της εκδήλωσης διοργάνωσε το Βιβλιοπωλείο ΠΥΡΓΕΛΗ σε συνεργασία με την Φ.Ε.Ξ(Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης).

Ο κος Ηλίας Μωραΐτης γεννήθηκε το 1981 στη Ξάνθη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα. Ζει στην Ξάνθη και ασχολείται με τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων.  Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας πάνω στην ειδική αγωγή.

Έχει τιμηθεί με έπαινο από την Εταιρία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου στον διαγωνισμό ποίησης του 2014. Το βιβλίο “Σκληρές Αλήθειες” αποτελεί το πρώτο του συγγραφικό βήμα. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά .

Μπουζάρας Δημήτρης