Το φορτηγό παραδόθηκε τα λεφτά δεν ήρθαν. Ψάχνει η αστυνομία τους απατεώνες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 4-10-2017 εξαπάτησαν 47χρονο ημεδαπό στην Ορεστιάδα. Συγκεκριμένα, οι δράστες εντόπισαν αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 47χρονος, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και ένας από αυτούς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Μετά την τηλεφωνική τους συμφωνία για την αγοροπωλησία του οχήματος, ο 47χρονος συναντήθηκε με έτερο δράστη, στο νομό Καβάλας, όπου του παρέδωσε το όχημα, χωρίς ουδέποτε να καταβληθεί το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό.

Έβαλαν στο “μάτι” εργοστάσιο

 

Συνελήφθη την 5-10-2017 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 39χρονος ημεδαπός,  διότι εντοπίστηκε από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, να επιχειρεί να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα από μη λειτουργικό εργοστάσιο.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Η ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Συνελήφθη την 7-10-2017 το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, 56χρονη ημεδαπή, διότι ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 44 είδη παρεμπορίου (εικόνες αγίων, σταυρουδάκια και βραχιόλια), στερούμενη της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στη δράστιδα το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Συνελήφθησαν την 3-10-2017 το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 52 και 28 ετών, διότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν από αύλειο χώρο οικίας στο ίδιο χωριό, δώδεκα (12) σάκους με αμύγδαλα, συνολικού βάρους 600 κιλών περίπου. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι επτά (7) από τους αφαιρεθέντες σάκους, οι οποίοι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ, ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ;

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 3-2-2016 έως 18-10-2016, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του, σε χωριό της Καβάλας.