ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό – Απειλούνται με διακοπή συμβολαίου οι ξενύχτηδες

Τα νυχτοπερπατήματα των Νικ Καλάθη, Τζέιμς Γκιστ, Κρις Σίνγκλετον και Κέι Σι Ρίβερς στη Μόσχα, όπου βρέθηκε ο Παναθηναϊκός για να συμμετάσχει στο Γκομέλσκι Καπ, έχουν προκαλέσει την οργή των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

Οι κακές συνήθειες του διεθνή Έλληνα γκαρντ και των Αμερικανών δεν λένε να κοπούν, με τη διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ να είναι διατεθειμένη να πάρει δραστικά μέτρα.

Οι «πράσινοι» είναι πολύ δυσαρεστημένοι ειδικά με τους Καλάθη, Γκιστ και Σίνγκλετον, οι οποίοι έχουν δώσει δικαιώματα και στο παρελθόν, αγνοώντας τους κανόνες της ομάδας. Οι ξενύχτηδες θα πληρώσουν ακριβά το νέο τους παράπτωμα. Το θέμα έχει παραπεμφθεί ήδη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος καλείται να αποφασίσει την τιμωρία τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» «δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί βαρύτατη τιμωρία, που μπορεί να φτάσει μέχρι και στη διαδικασία διακοπής συμβολαίου για τους Καλάθη, Σίνγκλετον και Γκιστ, οι οποίοι εξακολουθούν να κινούνται εκτός κανονισμών, ενώ για τον Ρίβερς το πιθανότερο είναι να επιβληθεί βαρύτατο πρόστιμο, καθώς δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο παρελθόν της θητείας του με την πράσινη φανέλα».

Τέλος από αρχηγός ο Καλάθης

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Sport24.gr η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να καθαιρέσει από αρχηγό τον Νικ Καλάθη, μιας και δεν γίνεται ο ηγέτης των αποδυτηρίων να είναι αυτός που πρωταγωνιστεί στα περισσότερα νυχτοπερπατήματα. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ έχει δώσει πολλά δικαιώματα την περασμένη σεζόν, με το περιστατικό στη Μόσχα να αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.

Το νέο μήνυμα του Γιαννακόπουλου

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέστησε σαφές ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εικόνα του Παναθηναϊκού. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε σε σχόλιο φίλου του «τριφυλλιού» στο instagram, ο οποίος έγραψε ότι αυτό που προέχει είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ την επόμενη Κυριακή.

«Αυτό που προέχει είναι η εικόνα του Παναθηναϊκού και με αυτήν δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το περιστατικό στη Μόσχα

Το περσινό πάθημα φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα σε ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν επιδεικτικά τους κανόνες της ομάδας. Τέσσερις παίκτες του «τριφυλλιού» ξενύχτησαν τις παραμονές του αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και Κέι Σι Ρίβερς, οι οποίοι υπέπεσαν στο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα κι αναμένεται να τιμωρηθούν «σκληρά». Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ και οι τρεις Αμερικανοί ζήτησαν άδεια για να δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου, το βράδυ της Τετάρτης μετά το παιχνίδι με την Χίμκι. Βγήκαν έξω γύρω στις 21:00 κι επέστρεψαν στις 3 τα ξημερώματα, παρά το γεγονός ότι την επόμενη μέρα ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε την Νταρουσάφακα στις 17:00.