Σοκ: Αυτοκτόνησε μπροστά στην κάμερα επειδή τον χώρισε η γυναίκα του! [βίντεο]

Παγκόσμιο σοκ έχει προκληθεί από την κίνηση ενός άνδρα να αυτοκτονήσει ζωντανά στην κάμερα γιατί τον χώρισε η σύζυγός του!

Στο βίντεο-σοκ που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο φαίνεται ο 31χρονος ειδικός στα φίδια, Αρσλάν Βαλέεφ, αρχικά να αναφέρεται σε κάτι που πρέπει να κάνει.

Στη συνέχεια σηκώνεται από τη θέση του και στο παρασκήνιο ακούγεται ένα «ωχ», που θεωρείται η στιγμή που το μαύρο μάμπα τον δαγκώνει. Δευτερόλεπτα μετά ο Βαλέεφ επιστρέφει μπροστά στην κάμερα και ακούγεται να λέει «αν πεθάνω, θα πεθάνω». Το νευροτοξικό δηλητήριο του μαύρου μάμπα είναι το ισχυρότερο και ο θάνατος επέρχεται σε λίγες ώρες.

«Θα μείνω μαζί σας για λίγο ακόμα. Στην περίπτωση που – υπάρχει ένα μήνυμα στο κινητό μου για την Κάτια (σ.σ. το όνομα της συζύγου του)», αναφέρει. «Πείτε της ότι την αγάπησα πάρα πολύ» συνεχίζει δείχνοντας το ματωμένο του χέρι.

«Όμορφο, δεν είναι; Γαμώτο, πώς… Γεια σε όλους. Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα. Αυτό είναι το τηλέφωνο της Κάτια, αν κάποιος καταφέρει να της τηλεφωνήσει, αν έχει χρόνο να έρθει να με δει, θα ήμουν χαρούμενος. Στην πραγματικότητα πεθαίνω. Αντίο. Θα ήμουν χαρούμενος να δω την Κάτι. Γαμώτο, τρέμω» ακούγεται να λέει ο 31χρονος.

Ο Βαλέεφ και η πρώην σύζυγός του Εκατερίνα (Κάτια) Πιατζίκινα ήταν γνωστοί στη Ρωσία για το κανάλι τους στο YouTube καθώς και οι δύο αγαπούσαν τα φίδια.

Φίλοι του Βαλέεφ λένε ότι στις 4 Αυγούστου είχε κατηγορήσει την Κάτια ότι τον απατούσε και στη συνέχεια την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα αυτή να υποστεί διάσειση.

Αργότερα ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και στις 21 Σεπτεμβρίου προχώρησε σε μια δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους ανακοινώνοντας, παράλληλα, ότι δεν είχαν κοινή σεξουαλική ζωή από τον Ιούλιο.