Επιστρέφει η κορυφαία ευρωπαϊκή διακυλιωτική διοργάνωση στο πρόγραμμα μας, με οκτώ ματς για την Τρίτη.

Σεντονάτη Τρίτη, αφού το Τσάμπιονς Λίγκ επανέρχεται στο πρόγραμμα μας. Χωρίς ελληνική συμμετοχή, αφού ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη, αλλά με μερικές σπουδαίες μάχες, αυτή τη μέρα. “Ναυαρχίδα” της αγωνιστικής, το ντερμπί του 8ου ομίλου, Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης!

Ενημερωθείτε για τα Μόνιμες Άδειες Υποκατάστασης των εταιρειών,

Ας αρχίσουμε την περιήγησή μας στα ευρωπαϊκά μάτς, από το παιχνίδι που μόλις αναφέραμε. Η Ντόρτμουντ, υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτη. Σε εξαιρετικά αντίθετες καταστάσεις οι δύο ομάδες. Η Ντόρτμουντ πάει από νίκη στη νίκη και από καλή εμφάνιση στο καλύτερο, με τους φίλους της να έχουν ξεχάσει τον Γιούργκεν Κλόπ (η υπερβολή ήταν καλή) και ο Πίτερ Μποζ να γίνει λεωφορείο στα χείλη τους. Η Ρεάλ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Έκανε μια νίκη τώρα (με τα χίλια ζόρια), αλλά λίγο τα προβλήματα των τραυματισμών, λίγο τα άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει γκρινιάδες. Ως “ιατρικό” θα δουν όλοι τη νίκη σε ένα μάτς σαν αυτό.

Ωραίο μάτς θα δούμε και στο Πριγκηπάτο, όπου η Μονακό υποδέχεται την Πόρτο. Πουλάει, πουλά το Μονακό, αλλά ο Ζάρντιμ δεν «χαμπαρίζει». Θα δημιουργήσει νέους Μπακαγιόκο, Μέντι και Σίλβα ως φαίνεται. Εντάξει Μ’Βπαπέ δε βρίσκετε κάθε μέρα. Η Πόρτο είναι έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο, ξεκίνησε με την απώλεια-σοκ και χρειαζόταν ένα μεγάλο διπλό για να επιστρέψει στις προκριματικές δοκιμασίες. Είναι και ο Κονσεϊσάο πολύ σκληρό καρύδι. Θα δουν δυνατή μάχη.

Επίσης το παιχνίδι που θα κριθεί στο όριο θα είναι και το Μπεσίκτας – Λειψία για τον ίδιο όμιλο. Η Μπεσίκτας ξεκίνησε με ωραία διπλό στην Πορτογαλία. Η Λειψία είναι “πρωταρά” αλλά σίγουρα δεν έχει την ποιότητα. Η Μπεσίκτας προέρχεται από ένα επεισοδιακό ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη με τον Φενερ και τον Γκιούνε με τους παίκτες να εργάζονται στο “κόκκινο”.

Από κει και πέρα, πεντε παιχνίδια όπου υπάρχουν δεδομένα αγαπημένα. Το παιχνίδι με το μικρότερο “αγαπημένο” αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη, είναι το Σπάρτακ Μόσχα – Λίβερπουλ. Ανώτεροι οι “ρεντς” αλλά σίγουρα δεν είναι ανυπότατοι αυτή τη στιγμή. Το καλό είναι ότι παίζει ο Μανέ που έχει χάσει τις τελευταίες αγώνες λόγω ποινής στην Αγγλία. Με Μανέ, Κουτίνιο ή Λίβερπουλ είναι δύο κλάσεις πάνω.

Τα ΑΠΟΕΛ – Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι – Σάχταρ, Νάπολι – Φέγενορντ και Σεβίλλη – Μαρίμπορ είναι παιχνίδια που οι δυνατοί έχουν μια δεδομένη διαφορά δυναμικότητας από τους αντιπάλους τους. Μόνο μια μεγάλη έκπληξη θα τους στερήσει τη νίκη.