ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ

Η Μαρία Κώστογλου που το πρωί “εργάζεται” και αμείβεται για αυτήν την “εργασία”, όπου κανένας δεν ξέρει τι κάνει, από ποιους πληρώνεται και κυρίως γιατί πληρώνεται.

Απαντάμε λοιπόν στην κ. Κώστογλου και την ενημερώνουμε, προφανώς έχει άγνοια,  ότι αυτοί οι σαραντάρηδες που κατηγορεί και παραπονιέται ότι θα τους πληρώνει μέχρι να γίνει η ίδια 67 χρονών, στα 26 χρόνια δουλειάς τους, δούλεψαν, χωρίς να αμείβονται επί πλέον,  τον τριπλάσιο χρόνο από την ίδια που θα δουλέψει μέχρι τα 67 της χρόνια και κάποιοι από αυτούς συνεχίζουν να δουλεύουν γιατί αγαπούν την δουλειά τους, την σέβονται σε αντίθεση με κάποιους άλλους που χρησιμοποιούν την δουλειά τους για να οικονομάν εκβιάζοντας.

Αγαπητή Μ. Κώστογλου με τον τρόπο που εσύ “εργάζεσαι”, τον ελιτίστικο και στον “αφρό”, λογικό είναι να επικροτείς τον συγκεκριμένο κύριο που εργάζεται  σε βάρος άλλων και όπως εσύ λες, για να στηρίξεις την σύνταξη των σαραντάρηδων, με τον τρόπο που εσύ “δουλεύεις” θα έπρεπέ να δουλέψεις 150 χρόνια για να καλύψεις τον χρόνο εργασίας αυτών των σαραντάρηδων.

Η Μ. Κωστογλου, το μεσημέρι είναι αριστερή, το απόγευμα στο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση είναι φασίστρια στην λογική ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι εχθρός μας  και που χρησιμοποιεί το μέσων ενημέρωσης για να κάνει την “δουλειά” της, στην λογική  του συμφέροντος, στηρίζοντας πότε αριστερούς, πότε δεξιούς και πότε κεντρώους, τώρα βέβαια την τύχη έχει το κυβερνών κόμμα.

Άνθρωποι που έκαναν την πίεση στους πολιτικούς  τρόπο ζωής, κατηγορούν τους σαραντάρηδες συνταξιούχους, οι οποίοι, αν μη τι άλλο δούλεψαν κάτω από συνθήκες που δεν περνούν από τα μυαλό κανενός που ζει στον αφρό και κάνει ότι δουλεύει.

Με ποια δουλειά θα συντηρήσεις εσύ αγαπητή τους σαραντάρηδες όπως τους αποκαλείς; Με αέρα κοπανιστό και “αεριτζίδικο”  και χρήματα του δημοσίου που και συ αμοίβεσαι;

Διαβάσαμε σε ανάρτηση μας, τον σχετικό δικό της σχολιασμό για τους σαραντάρηδες που βγήκαν στην σύνταξη  και απλά γελάσαμε. Η Μαρία Κώστογλου εκτός από υποστηρικτής  πολιτικών  καταστάσεων τύπου “όπου φυσάει αέρας” μπας και οικονομήσουμε (λίγη δόξα);  αυτή την φορά εμφανίζεται σε ρόλο εργατοπατέρα δικαιώνοντας έτσι τον υπάλληλο που θα “πληρώνει” η ίδια μέχρι τα 67 της χρόνια για να παίζει σκάκι.

Η εργατοπατέρας Μ. Κώστογλου δέχεται ότι ο εν λόγω υπάλληλος,  έχει το δικαίωμα εν ώρα εργασίας να παίζει σκάκι.

Δεν είδαμε όμως την ίδια ευαισθησία από την κ. Κώστογλου ως κεντρικό στέλεχος του καναλιού, σαν εργατοπατέρας που εμφανίζεται, να στηρίξει τούς υπαλλήλους που φεύγουν απλήρωτοι από το μέσον ενημέρωσης και παρακαλάνε να πάρουν τα λεφτά τους για να ταΐσουν τα παιδάκια τους.

Εργατοπατέρας όποτε μας βολεύει;

Άφερημ Μ. Κώστογλου.

Και για να τελειώνει το μωχαμπέτι,  μην ασχοληθείς άλλο με την δουλειά μας γιατί εμείς δουλεύουμε έχοντας στόχο την αλήθεια και μόνο την αλήθεια σε αντίθεση με την δική σου λογική… και ξέρεις …  ότι ξέρω…