Η φωτογραφία του υπαλλήλου του νοσοκομείου Ξάνθης που εν ώρα εργασίας “έστησε” τις ενέσεις για να “παίξει” σκάκι είναι η απάντηση μας για τα όσο βρωμερά σχόλια  έγραψαν κάποιοι αναγνώστες μας  κάτω από το άρθρο.

Ζητούμε συγνώμη για τον τίτλο. Ο πληθυντικός γράφτηκε από λάθος και ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη που στο σχόλιο του το επεσήμανε.

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλοι όσοι μας χαρακτήρισαν με τα χειρότερα λόγια, δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν το κείμενο όπου εκεί μέσα ξεκαθαρίζουμε ότι το παραπολιτικό αναφερόταν στον συγκεκριμένο υπάλληλο.

Όσο για τον “κύριο” και “δημοκράτη” Τάσο Τεφρωνίδη, ο οποίος ψάχνει πολιτικό ρόλο μέσα από το Facebook και που μας χαρακτήρισε βρωμερούς και τρισάθλιους, δεν θα του απαντήσουμε. Απλά, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει το κείμενο στα παραπολιτικά και θα καταλάβει ότι μιλούσαμε για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο τον οποίο πληρώνει ο Ελληνικός Λαός από το υστέρημα του για να παίζει “σκάκι” την ώρα που οι συνάδελφοι του στο νοσοκομείο της Ξάνθης ανεβαίνουν Γολγοθά για να στηρίξουν τους Ξανθιώτες.

Και όσοι μιλάνε για παραπληροφόρηση στα σχόλια τους, παραθέτουμε την φωτογραφία του εν λόγω υπαλλήλου του νοσοκομείου Ξάνθης ο οποίος βγάζει “σέλφι” με τις ενέσεις σε θέση σκακιού γράφοντας από κάτω ότι έκανε ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

Αλλοιώσαμε τα χαρακτηριστικά του εν λόγω υπαλλήλου για ευνόητους λόγους.

Αν όμως κληθούμε από τις αρχές, να δώσουμε στοιχεία και υλικό για τον εν λόγω υπάλληλο και  για όσους αμφισβήτησαν τα γραφόμενα μας εμείς θα τα δώσουμε.

Δυστυχώς στην Ξάνθη φτάσαμε στο σημείο να χτυπάμε το σαμάρι.

Αυτοί είμαστε αυτά μας αξίζουν.