Τελευταίο θέμα το ακίνητο της ΕΑΠΑΞ

Για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Ξάνθης, απλά απέδειξαν ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Προφανώς ο δήμαρχος σκέφτηκε ότι ο το Σώμα των Δημοτικών Συμβούλων θα κουραστεί, οπότε δεν θα δεχτεί τόσο έντονα τα πυρά της αντιπολίτευσης που τον περιμένει στην γωνία γιατί ο δήμος έχασε ακόμη ένα ιστορικό ακίνητο.

Με αυτήν τους την κίνηση, οι δύο πολιτικοί άνδρες, απέδειξαν απλά ότι δεν έχουν επίγνωση του τι συζητείται στην πόλη. Δεν γνωρίζουν ότι οι δημότες δεν βλέπουν και πολλά θετικά από την παρούσα διοίκηση και αν μη τι άλλο δεν θα ήθελαν να χάσουν τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία που πλήρωσαν με τον ιδρώτα τους.

Μετά από 19 θέματα (τελευταίο), το θέμα της αντιπολίτευσης η οποία εκπροσωπεί το υπόλοιπο 50% των Ξανθιωτών. Οπότε αντιλαμβάνεται κανένας πόσο νοιάζεται για όλους τους Ξανθιώτες η παρούσα δημοτική αρχή.

Γιατί μπήκε τελευταίο αυτό το θέμα; Προφανώς, θα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες ότι τελειώνει το δημοτικό συμβούλιο, κάποιοι από τους συμβούλους θα την “κάνουν” και αυτοί που θα μείνουν θα είναι κουρασμένοι. Θα προσπαθήσει να τους κουράσει το προεδρείο με καθυστερήσεις, θα φτάσει την συνεδρίαση γύρω στα μεσάνυχτα, και άντε μετά η αντιπολίτευση να έχει κουράγια να ελέγξει την συμπολίτευση.

Έλεος με τις πονηράδες ποια.

Ο Αρχηγός είναι αρχηγός για να ακούει τα μπράβο αλλά και να δέχεται την κριτική.

Αρετές. Που να βρεθούν την σήμερον ημέρα όταν μία διοίκησε λειτουργεί με “συμβουλές” αυτών που την βρίζουν και την εξευτελίζουν;